Annonce
Annonce
Kasper Larsen vender hjem til OB
3F Superliga

Kasper Larsen vender hjem til OB

18 jan 2020
Annonce

Vi har sikret os Kasper Larsen, som kommer tilbage til OB på en kontrakt på fire og et halvt år og skifter med øjeblikkelig virkning.

Annonce

Den 26-årige forsvarsspiller Kasper Larsen kommer hjem til Striberne efter fem års fravær og tiltræder med det samme. Han er en rigtig OB-dreng, som slog sine folder på akademiet, inden han først blev hevet op på førsteholdet og siden røg til udlandet i en ung alder.

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes os at få Kasper Larsen hjem igen. Han blev solgt som bare 22-årig og har fået erfaring i udlandet, og det er en helt anden spiller, der kommer hjem til Ådalen igen. Vi sender gerne spillerne ud i en ung alder, når vi føler, at de er klar til det, og når de så kommer tilbage, kan de bidrage med en masse i truppen.

- Kasper var i Ådalen for at holde sig i form i et par uger i sommeren 2018, og det, han viste der, var vores trænere meget tilfredse med. Han har haft en rigtig fin sæson i Norrköping, som sluttede på femtepladsen i Allsvenskan og spillede med i kvalifikationen til Europa League. Kasper har haft et brændende ønske om at vende tilbage til OB, og vi er altid glade for at se en gammel spiller møde op i klubbens farver igen, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Kasper Larsen blev rykket op på førsteholdet i OB tilbage i 2012 og tre år senere blev han lånt ud i et halvt år til FC Astana. Efter det ophold købte FC Groningen i den hollandske Æresdivision ham, hvor han nåede at spille i tre sæsoner. I august 2018 skiftede han så til IFK Norrköping på en fri transfer.

Han har desuden spillet et hav af ungdomslandskampe og var med til OL i 2016, hvor han fik spilletid i tre ud af Danmarks fire kampe.

Han starter med øjeblikkelig virkning i OB på en kontrakt til sommeren 2024 og får nummer 5.

Se og hør hans reaktion på skiftet til Striberne øverst.

Annonce