Annonce
Annonce
Khemdee udtaget til Thailands A-landshold
Landshold

Khemdee udtaget til Thailands A-landshold

24 nov 2021
Annonce

Der har været noget snak om det, men nu er det officielt, at vores 19-årige forsvarsspiller Jonathan Khemdee er udtaget til Thailands A-landshold, der i december skal spille Suzuki Cup.

Annonce

Suzuki Cup er de sydasiatiske mesterskaber, der afvikles hvert andet år. I år skal turneringen holdes i Singapore, og i den thailandske landsholdstrup er der en OB-spiller med.

Der har længe været snak i krogene, og det er nu også blevet bekræftet af det thailandske fodboldforbund; Jonathan Khemdee kan måske se frem til at få debut på Thailands A-landshold, da han for første gang er blevet udtaget til A-landsholdet.

Det er sket, efter han i oktober leverede nogle stærke præstationer for U23-landsholdet. Her var han med til at spille Thailand videre til de asiatiske U23-mesterskaber, der skal spilles i sommeren 2022, og denne udtagelse er noget, der betyder rigtig meget for Jonathan Khemdee.

- Det er kæmpestort for mig at være udtaget til Thailands A-landshold. Jeg er kun 19 år gammel, så at jeg nu er på A-landsholdet, det betyder rigtig meget for mig og min familie. Da jeg fortalte min mor om det, kunne hun næsten ikke tro det, og hun fældede en lille tåre. Thailand er vores land, og det er der, jeg er født. Så det er rigtig fedt, og jeg glæder mig helt vildt meget, siger Jonathan Khemdee.

Suzuki Cup er blevet afholdt siden 1996, og Thailand er det land, der har vundet turneringen flest gange, da de fem gange har løftet trofæet. Ved den kommende udgave er Khemdee og resten af Thailand i pulje med Myanmar, Filippinerne, Singapore og Østtimor, hvilket er en pulje, hvor Khemdee ser fine muligheder for Thailand.

- Det er en rimelig stor turnering, der kun spilles hver andet år, og det er en turnering, hvor vi fra Thailand har stolte traditioner. Vi har gode muligheder for at præstere godt i turneringen. For to år siden tabte vi i semifinalen mod Malaysia, men jeg tror helt klar på, at vi kan vinde turneringen i år, siger Khemdee.

Suzuki Cup afvikles i Singapore, hvor deres nationalstadion med en kapacitet på 55.000 er blandt de stadions, der skal spilles på. Thailands første kamp er mod Østtimor den 5. december, og hvis Thailand klarer sig godt, så er der fodbold resten af året, da finalen først spilles den 1. januar 2022.

Stort tillykke med udtagelsen til Jonathan Khemdee – og held og lykke til ham og resten af det thailandske landshold med turneringen.

Annonce