- Klar til at give den fuld spade
Superliga

- Klar til at give den fuld spade

11 nov 2018

Marco Lund kommer til at stå overfor sin gamle klub, når vi i aften møder Esbjerg i Superligaen.

OB tager i aften imod Esbjerg, og i de seneste kampe har en af de tre forsvarsspillere på OB-holdet været Marco Lund. Han har en fortid i Esbjerg, og kampen i aften er en, han glæder sig til, men mener ikke det er mere specielt end så meget andet.

- Jeg glæder mig utrolig meget til det. Men når alt kommer til alt, er det en kamp som alle andre, og så skal man ikke lægge mere i, at det er min gamle klub. Jeg er klar til at give den gas, som jeg altid er i den stribede trøje, så det er ikke så vigtigt for mig. Vi skal som hold gå ud og vise, vi er godt kørende for tiden. Så jeg har en forventning om, at det bliver en god og intens kamp. Vi er i hvert fald klar til at give den fuld spade, siger Marco Lund.

Søndagens gæster fra Esbjerg har indtil videre præsteret rigtig flot i dette års Superliga. Vestjyderne er placeret på en tredjeplads, og de er syv point foran OB. Derfor bliver det selvsagt en rigtig svær kamp, og Marco Lund har helt klart også respekt for modstanderen.

- Esbjerg er et godt kollektiv, og de har fået skrabet en del point sammen. De har gang i nogle gode ting, det må man tage hatten af for. Det er stærkt, og de spiller godt som hold. De har fået nogle nye spillere ind, som gør en forskel, så vi skal møde et godt hold med tur i den, og det bliver vildt svært.

Mens Marco Lund i starten af sæsonen var henvist til bænken, så har han på det sidste spillet sig ind i startopstillingen. Siden han for to runder siden blev skiftet ind i SønderjyskE har han spillet samtlige minutter, og i tirsdagens pokalkamp var der også fuld spilletid til den fysisk stærke forsvarsspiller, som værdsætter spilletiden.

- Det er rigtig skønt at spille fodbold. Det er derfor, jeg går på træningsbanen hver dag. Det er for at blive en bedre spiller, der kan hjælpe mine holdkammerater så godt som meget. Jeg er her for at spille, og det er min ambition. Det var det også i foråret, hvor jeg fik en del kampe, så det er dejligt at mit hårdt arbejde belønner sig.

Selvom Esbjerg er placeret på en tredjeplads, så har Marco Lund masser af selvtillid, og han tror på, at han og holdkammeraterne kan hente et godt resultat, hvis de smasker igennem fra første fløjt.

- Esbjerg er som nævnt inde i en god periode, men det er vi også. Vi har vist, der er kommet styr på det defensive, vi er i de seneste kampe blevet mere dynamiske offensivt, og så synes jeg, vi er et bedre hold. Vi spiller på hjemmebane og vi skal ud og smaske igennem fra første sekund af.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik