u19 holdbillede

02.06.2018 17:21

Der var klasseforskel, da OB slog Brøndby med 4-0 i Ådalen, og derfor nu kun er tre point fra et sæt medaljer med en kamp igen.

U19-Ligaen
Lørdag 2. juni, 13:00, Ådalen
OB – Brøndby IF 4-0 (2-0)
28. min. 1-0 Mathias Bonde
37. min. 2-0 Mathias Jørgensen
48. min. 3-0 Mathias Jørgensen
65. min. 4-0 Mathias Jørgensen

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen, Jacob Mikkelsen, Mathias Bonde – Anders Klynge (61. min. Lucas Møller Jensen), Mads Frøkjær, Jonathan Harboe (76. min. Oliver Skolnik), Peter Clement – Mathias Jørgensen, Sebastian Lodahl (66. min. Elias Lamnaouar)

Der var fløjtet op til medaljejagt, da OB U19 lørdag middag tog imod Brøndby IF i Ådalen. Det var næstsidste runde for striberne – og præmissen var klar; to sejre i de sidste ville være ensbetydende med medaljer om en uge.

Omvendt var det også et gæstehold fra Brøndby, som kæmpede for medaljer. De havde tre kampe tilbage i sæsonen, og hvis det blev til ni point – så var de omvendt også sikre på at vinde medaljer i U19 Ligaen.

Fra første fløjt var det OB, der kom blæsende fra start, og allerede indenfor det første kvarter havde OB-spillerne skabt tre gigantiske muligheder, hvor effektiviteten svigtede.

Men efter 28 minutter fik striberne så sparket hul på Brøndby-målmanden. En skarpt slået diagonalbold fra Jacob Mikkelsen blev flot pillet ned af Mathias Bonde, der var tilbage i startopstillingen på venstre back – og efter en god nedtagning huggede han bolden i det korte hjørne til 1-0.

Små ti minutter senere var netop Mathias Bondemed i en ny scoring til OB. Denne gang var han i assistmagerens rolle, da han spillede Mathias Jørgensen fri i dybden. OB-topscoreren spænede fra Brøndby-forsvaret og sparkede sikkert bolden i kassen til 2-0 som blev pausestillingen efter en første halvleg, hvor der ganske enkelt var klasseforskel på OB og Brøndby.

Og anden halvleg startede på den bedst tænkelige måde for OB-spillerne, da Mathias Jørgensen bare tre minutter inde i anden halvleg igen på kom tavlen. Denne gang efter en assist fra Peter Clement.

Det var et OB-mandskab i massiv kontrol, og sejren kunne nemt være blevet endnu større, for selvom føringen var stor, så blev der skabt endnu flere chancer, men et mål mere skulle det blive til

Efter 65 minutters spil fik Mathias Jørgensen nemlig chancen for at lave sit hattrick. Lucas Møller driblede flot bolden skråt over banen, inden han spillede bolden på tværs til Mathias Jørgensen, der sparkede bolden op i hjørnet til 4-0.

Brøndby var ganske enkelt chanceløse lørdag middag i Ådalen, og der var klasseforskel, da OB vandt en sikker sejr på 4-0 efter en flot præstation.