Køb abonnement og kom til OB-Randers
3F Superliga

Køb abonnement og kom til OB-Randers

14 jul 2020

Ved at købe et sæsonkortabonnement allerede nu kan du komme ind til den vigtige playoff-kamp mellem OB og Randers kl. 16 på søndag.

Der venter noget af en gyser på søndag, hvor Striberne skal vende et 1-2 nederlag fra første playoff-kamp mod Randers FC til sejr og dermed jage en plads i Europa League-kvalifikationen.

Vi har brug for alle mand på lægterne, og derfor tilbyder vi, at alle, der køber sæsonkortsabonnement nu, får adgang til søndagens brag, som fløjtes i gang kl. 16 på Nature Energy Park.

Dermed kan du se OB-Randers for kun 69 kr. som voksen og 29 kr. for børn. Du kan endda få en ekstra kamp med for samme lave beløb, hvis Striberne går videre.

Så venter nemlig yderligere to playoff-kampe mod AC Horsens, og her vil vi starte hjemme torsdag d. 23. juli. Det vil sige, at du for de 69 kr. får to kampe i tilfælde af videre avancement for OB.

Hvad kræver det så på banen? En 1-0 sejr er nok, da udebanemål tæller dobbelt. 2-1 sikrer os forlænget spilletid, og skulle den stilling holde, skal holdene ud i straffesparkskonkurrence om at gå videre.

En etmåls-sejr til os, hvor Randers scorer to mål eller derover, giver dem adgang til playoff mod AC Horsens (3-2, 4-3, 5-4, etc.), mens en tomåls-sejr til os uanset resultatet sender os videre.

Der er derfor al mulig grund til at købe et sæsonkortabonnement, så du kan heppe Striberne videre i jagten på europæisk fodbold.

Har du købt et fysisk sæsonkort, kan vi fortælle, at disse bliver printet i slutningen af juli og sendt ud hurtigst muligt.

Et digitalt sæsonkort kan erhverves med det samme, så her skal du ikke vente på posten.

Find din foretrukne billetform her.