Køb billetter til premiere-brag nu
3F Superliga

Køb billetter til premiere-brag nu

13 jan 2020

Foråret skydes i gang med en storkamp mod Brøndby IF d. 16. februar, og du kan sikre dig din billet allerede i dag.

Der er seks ekstremt vigtige kampe tilbage i grundspillet, inden de afgørende slutspil skal afgøre Stribernes placering i denne sæson.

Den første kamp bliver helt sikkert et brag, når Brøndby IF kommer på besøg på Nature Energy Park søndag d. 16. februar kl. 18. Vi har revanche til gode mod de blå-gule, som har tilladt sig at vinde de seneste to kampe, vi har mødt dem.

Specielt nederlaget i sidste runde i slutspillet d. 25. maj 2019 var bittert. Det var en kamp, som vi dominerede, men måtte sluge et nederlag på 0-2, der betød, at vi endte på femtepladsen. Dog var det som bekendt den bedste placering i otte år, men vi var så tætte på at skaffe medaljer.

Til den kamp nød vi godt af over 14.246 tilskuere, hvilket var sæsonens tilskuerrekord. Her slog man rekorden, som pudsigt nok også var mod Brøndby, hvor 11.166 tilskuere så os besejre gæsterne med 2-0 d. 3. marts.

Nu er Brøndby så igen på menuen, og der er meget at spille for. Nok ligger vi på niendepladsen, men der er kun et point op til en plads i top seks, som vi jagter.

Der har vi i den grad brug for jeres støtte!! Så mød op til årets første superligakamp og hep Striberne til tre point, så foråret for alvor kan blomstre i blå og hvide farver.

Køb din billet til OB-Brøndby her.

Køb et sæsonkortabonnement her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik