Annonce
Annonce
Køb Discovery+ til særligt god OB-pris
3F Superliga

Køb Discovery+ til særligt god OB-pris

19 jul 2021
Annonce

På søndag møder vi Randers FC på udebane. Kampen vises på Canal 9, og nu kan du sikre dig et abonnement til Dicovery+, så du kan se kampen, til en ekstra god pris.

Annonce

Til søndagens kamp på udebane mod Randers FC er der desværre ikke mulighed for at tage turen til Randers. Årsagen er, at det desværre først er fra den 1. august, det igen er tilladt at tage på stadion som udebanefan i 3F Superligaen.

Derfor må du se søndagens kamp mod Randers FC hjemme i stuen. Kampen vises på Canal 9, og sammen med Discovery er vi lige nu klar med en særligt stærk pris på et abonnement til Discovery+, så du kan se Striberne i kamp mod Randers FC.

Med den særligt gode pris på Discovery+ får du dit abonnement for 99,- pr. md. i stedet for normalprisen på 149,- pr. md. Den særligt gode pris gælder i tre måneder, og herefter er der ingen binding på dit abonnement.

Så vil du være sikker på at kunne se søndagens kamp på udebane mod Randers FC, så opret dig via dette link, og få Discovery+ til bare 99,- pr. md i de næste tre måneder.

Køb dit Discovery+ abonnement til en særligt god OB-pris her!

Vilkår og betingelser:
Tilbuddet til en månedlig pris på 99,- er gyldig frem til 1. september (herefter er prisen 149 kr./md).
Du SKAL benytte ovenstående link for at opnå rabatten.
Tilbuddet gælder kun for nye kunder og sport abonnement.
Rabatten gælder kun de første 3 mdr. (der er ingen binding på abonnementet).
Læs generelle vilkår på www.discoveryplus.dk.

Annonce