Kom på stadion og vind en fodboldrejse

Kom på stadion og vind en fodboldrejse

10 dec 2018

Fredag den 14. december spilles årets sidste kamp på Nature Energy Park, og det markeres med et brag af en julefest i Albani Fanzone, hvor du endda kan vinde en fodboldrejse for to personer!

Albani Fanzone slår dørene op kl. 17.00, og i den første time vil julestemningen være sikret med Happy Hour. Alle der kommer mellem kl. 17.00 – 17.30 vil desuden få udleveret gratis bankoplader til årets julebanko, der starter kl. 18.00.

Årets julebanko bliver med flere, større og vildere præmier end nogensinde før, og de første fire personer, der får banko, går direkte i finalen, som afvikles på banens midtercirkel i pausen af OB – AaB. Gennem en god, gammeldags pakkeleg kæmper de blandt andet om en fodboldrejse for to personer til en værdi af kr. 15.000,-! De øvrige præmierne afsløres i løbet af ugen på vores facebookside, så hold øjne og ører åbne!

Tag dine venner og familie i hånden og støt drengene mod mesterskabsspillet, når OB tager i mod AaB på Nature Energy Park fredag kl. 19.00. Køber du din billet online, sparer du endda kr. 40,-

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik