Morten B mål miraklet i madrid

08.10.2019 11:45

Husk at tilmelde dig til Miraklet i Madrid-Talks, hvor Lars Høgh og Kim Brink tager dig helt tæt på Stribernes sensationelle sejr over Real Madrid i 1994.

Vi glemmer det aldrig. Efter at have tabt 2-3 i Odense til det spanske storhold Real Madrid leverede Striberne den største sensation i dansk klubfodbold. Omverdenen spåede, at vores chancer for videre avancement var ikke-eksisterende, men det blev modbevist i returopgøret i Madrid, hvor vi med en sejr på 2-0 sendte de hvidblusede ud af UEFA Cup´en, som de ellers havde vundet to gange tidligere.

Genoplev den største sensation i dansk klubfodbold

I returopgøret i Madrid blev der lagt et tungt pres på den fynske defensiv, men en stærkt spillende Lars Høgh gjorde, at vi holdt stand og stadigvæk havde en chance for at gå videre ved pausefløjt. Anden halvleg startede som første halvleg, hvor vi forsvarede og hjemmeholdet angreb, men med tyve minutter igen kunne man fornemme miraklet. Her bragte Ulrik Pedersen os foran på en omstilling, og så var det videre avancement pludselig en mulighed.

I dommerens tillægstid blev drømmen gjort til virkelighed. Her erobrede Michael Schjønberg bolden, og han rykkede ned langs venstre sidelinje og centrerede den perfekt til Morten Bisgaard, der modtog kuglen i højre side af madrilenernes straffesparksfelt, og så skete det, vi aldrig glemmer. Det 20-årige stortalent sendte bolden iskoldt i kassen ved fjerneste stolpe bag Santiago Canizares i målet, og sensationen var en realitet. På den scoring blev de spanske verdensstjerner sendt ud af UEFA Cup´en.

Du har nu mulighed for at genopleve Miraklet i Madrid til en sand legendeaften. Her kan du videregive oplevelsen, fortællingen og minderne til dine børn, så hele familien kan mindes dansk klubfodbolds største bedrift. Målmand Lars Høgh og cheftræner Kim Brink vil fortælle om deres oplevelse med OB før, under og efter Miraklet i Madrid.

Hele herligheden foregår i Albani Lounge på Nature Energy Park, og prisen bliver blot kr. 150,- og kr. 75,- for sæsonkortholdere. Overskuddet fra arrangementet går til Legeheltene på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital.