Annonce
Annonce
Kom til mandagsfest når vi tager imod AGF
Nyt fra OB

Kom til mandagsfest når vi tager imod AGF

21 okt 2021
Annonce

Mandag den 1. november kl. 19.00 får vi besøg af AGF på Nature Energy Park, og der er lagt op til endnu en kamp i Odense med mange tilskuere på tribunerne.

Annonce

Denne sæson er tilskuerne vendt tilbage i 3F Superligaen, og det har man virkelig kunnet mærke på Nature Energy Park. Opbakningen har været fantastisk, og indtil videre har vi på hjemmebane været hele 8.708 tilskuere i gennemsnit.

Næste hjemmekamp er mandag den 1. november, når vi spiller en sand provinsklassikker mod AGF, og der venter en fed aften på Nature Energy Park.

- Stemningen er generelt federe til aftenkampe, og vi ser AGF-kampen som en unik mulighed for at invitere til fest på stadion - og hvornår har man sidst være til fest på en mandag? Vi har oplevet en rigtig stærk opbakning i denne sæson, og jeg er overbevist om, at der venter en ny fantastisk oplevelse på tribunerne, når vi mandag den 1. november får besøg af AGF, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

For at sikre feststemningen vil der inden kampen være koncert i Albani Fanzone, når vi samles til, hvad der forhåbentligt bliver en magisk mandag på Nature Energy Park.

- Vi har før været 10.000 tilskuere til hjemmekampe mod AGF, og nu går vi efter, at vi kan gentage bedriften. Jeg kan ikke komme i tanke om noget bedre at bruge sin mandag aften på end at tage en tur med vennerne på stadion til OB - AGF. Så jeg håber rigtig meget på, at vi den 1. november kan skabe en af de magiske mandage, der ikke sådan lige går i glemmebogen, siger Jack Jørgensen.

Det forventes, at AGF fylder udebaneafsnittet, og med live-koncert i Albani Fanzone, er alle ingredienser til stede til at skabe en fortryllende mandag aften.

Billetsalget er allerede startet, og på ob.dk/billet kan du allerede nu sikre dig billetter til provinsklassikeren mod AGF mandag den 1. november kl. 19.00.

Annonce