_DSF3162 copy

31.03.2023 19:59

En flot kulisse skabt af den 12. mand på tribunen var desværre ikke nok til en sejr i fredagens kamp mod FC Midtjylland.

Advarsler:
OB: Franco Tongya (7.), Emmanuel Sabbi (36.), Bjørn Paulsen, (82.), Yankuba Minteh (96.)

FC Midtjylland: Stefan Gartenmann (84.)

Kampens dommer:
Jakob Kehlet

Tilskuertal:
7.864

Vi sparkede Kvalifikationsspillet i gang med en flot kulisse med en udsolgt Richard Møller Nielsen Tribune, men på banen var det desværre FC Midtjylland, der pressede på fra start.

Det var dog Emmanuel Sabbi som først kom til en stor chance, da han vandt en bold fra to af gæsternes forsvarsspillere og spillede sig til en målchance, men dog var Midtjyllands målmand hurtig ude med spredte arme og fik afslutningen afværget.

Armin Gigovic var tilbage på Nature Energy Park, og han forsøgte sig med et skud langt udenfor feltet, men Martin Hansen var hurtig med reflekserne og fik præsteret en klasseredning, der skubbede bolden op på overliggeren.

Der skulle dog ikke gå mange minutter, før Midtjylland lagde et indlæg ind fra hjørnespark, som Martin Hansen først reddede formidabelt, men returbolden blev efterfølgende sparket i mål, og Midtjylland førte 1-0 tidligt i kampen.

Hjørnesparkene til gæsterne skulle vise sig at være farlige, og blot fire minutter senere formåede gæsterne at heade bolden i mål, selvom Martin Hansen havde hånden på.

Kort efter i første halvleg vandt Emmanuel Sabbi en nærkamp uden for feltet, hvorefter han øjnede sig en mulighed. Amerikaneren afsluttede langt udefra, og da bolden blev afrettet på vejen, gik den i det lange hjørne bag en forsvarsløs målmand. Vi var tilbage i kampen med stillingen 1-2.

I starten af anden halvleg skulle indskiftede Yankuba Minteh næsten vise sig at få reduceret for OB, da han skød hårdt mod mål, men der stod desværre en målmand i vejen.

Anden halvleg pulserede frem og tilbage, men i overtiden fandt gæsterne fra Midtjylland desværre plads i vores forsvar og tilføjede dermed endnu et mål til måltavlen, så kampen sluttede 1-3.