WhatsApp Image 2023-01-21 at 15.20.17

21.01.2023 14:48

Gennem tre gange 45 minutter kom 23 striber i aktion, da mange unge spillere fik lærerig erfaring på Right to Dream Park, hvor hjemmeholdet tog sejren.

Advarsler:
FC Nordsjælland: Emiliano Marcondes (52.)

En snes stribede fans havde taget turen over Storebælt for at følge dagens træningskamp mod FC Nordsjælland, og de medrejsende fans bød spillerne velkommen på banen med stribede slagsange fra kampens start.

Det var dog hjemmeholdet, som kom frem til kampens første store chance, da en bold lidt tilfældigt kom frem til Benjamin Nygren, som alene med Martin Hansen tippede bolden forbi målet.

Kort tid efter var Benjamin Nygren desværre endnu skarpere, da et indlæg fra venstre side blev afrettet, så bolden havnede ved Nygren, der tog et enkelt træk, inden han sparkede bolden i mål.

Vi fik dog også truet målet i den modsatte ende, hvor Aske Adelgaard blandt andre var tæt på, efter Jeppe Tverskov havde brudt et angreb og sendt bolden til venstre, men Adelgaards afslutning gik en snert forbi målet.

Senere brød Martin Hansen hjemmeholdets defensiv, da han sendte Charly Nouck i dybden med en lang bold på venstrekanten. Nouck sendte bolden indover til Mads Frøkjær, der blev nedlagt, og dommeren fløjtede og pegede resolut på straffesparkspletten, inden Yankuba Minteh sparkede bolden i mål. Bashkim Kadrii tog sig af straffesparket, men desværre gik afslutningen over mål, så spillerne gik til pause ved stillingen 1-0.

FC Nordsjælland fik desværre også den bedste start på kampens anden halvleg, da Mads Hansen trak ind i banen fra venstre side, hvorfra han via stolpen sparkede den i det fjerneste hjørne af målet uden chance for Martin Hansen.

Kort efter vi havde skiftet ti spillere på banen, lykkedes det for FC Nordsjælland at udbygge føringen efter et gennembrud i venstre side, hvor bolden til sidst endte ved Leo Walta, der med en lang tå prikkede bolden i mål.

Efter bare tyve sekunder af kampens tredje halvleg kom hjemmeholdet atter på måltavlen, da Ernest Nuamah kom igennem i højre side og via stolpen sendte bolden i det fjerne hjørne til 4-0.

I kampens sidste minutter havde Magnus Andersen nær pyntet på resultatet, da han kom igennem på venstrekanten, hvorfra han trak ind i banen og afsluttede, men skuddet gik tæt forbi den fjerneste stolpe, og kampen sluttede 4-0 til hjemmeholdet.