Annonce
Annonce
- Landsholdsudtagelse har givet mig et mentalt boost
3F Superliga

- Landsholdsudtagelse har givet mig et mentalt boost

16 okt 2021
Annonce

Søndag er der kamp mod Randers FC, og vi har taget en snak med Hans Christian Bernat, der har masser af selvtillid; idet han går til kampen med en dugfrisk landsholdsudtagelse samt to clean sheets i de tre seneste kampe.

Annonce

Søndag klokken 14.00 spiller vi hjemmekamp mod Randers FC på Nature Energy Park. Sidst vi var i aktion, der var det også på hjemmebane, og der slog vi Vejle med 6-0. Derfor er det en trup med masser af selvtillid, der skal i aktion. Vi har talt med Hans Christian Bernat om det, og han går ind til kampen med to clean sheets i de tre seneste kampe.

- Jeg har godt med selvtillid, og jeg føler faktisk, at der er okay selvtillid hele vejen rundt på holdet, og vi er klar til at tage imod Randers FC. Vi kommer 100% til at gå efter at tage alle tre point, og vi håber, vi kan levere en rigtig stærk indsats på hjemmebane igen, siger Hans Christian Bernat.

Det er to uger siden, vi slog Vejle Boldklub, og siden da har der været landskampspause, og her blev Hans Christian Bernat efterudtaget til det danske U21-Landshold; hvilket var stort for vores 20-årige målmand.

- Det betyder meget at blive udtaget til det danske U21-landshold. Det betyder, at jeg kan måle mig med toppen af målmændene i min årgang, og når jeg bliver udtaget, så giver det mig et mentalt boost, der kan hjælpe mig med at præstere endnu bedre i de kommende kampe, siger Bernat.

HC har været førstevalget mellem stængerne i vores syv seneste kampe, og han er selv godt tilfreds med sin start, der som nævnt har budt på to clean sheets i de tre seneste kampe.

- Min start har været fed og udfordrende. Jeg synes selv, jeg har klaret det okay. Det har været superfint at komme i gang, og jeg har fået en start, jeg selv vil kalde acceptabel. Jeg har lagt en find bund, som der er gode forudsætning for, at jeg kan arbejde videre på.

Næste udgave er søndag eftermiddag, når Randers FC kommer på besøg. Vi har i de sidste mange kampe haft et godt tag på kronjyderne, når de har gæstet os i Odense, og Bernat tror, at vi kan fortsætte den gode stime mod dem.

- Vi har forberedt os hele ugen på, hvordan vi kan tage tre point. Vi har arbejdet målrettet frem mod deres kamp, og vi er forberedte på deres profiler og deres taktik. Vi er klar til kampen, og vi er på hjemmebane, så jeg tror helt afgjort på, at vi kan tage sejren.

Kampen mod Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 14.00, men allerede fra klokken 10.45 er der fodbold på Nature Energy Park, når Energi Fyn Cup med 320 U10-spillere fløjtes i gang.

Har du ikke allerede købt billet til søndagens kamp, så kan du gøre det her.

Annonce