Annonce
Annonce
Lang kontrakt til Hans Christian Bernat
Førsteholdet

Lang kontrakt til Hans Christian Bernat

29 dec 2019
Annonce

OB og Hans Christian Bernat er blevet enige om at forlænge kontrakten, så den nu løber frem til sommeren 2024.

Annonce

Det er bare et halvt år siden, Hans Christian Bernat tog hul på sin tilværelse som professionel fodboldspiller, og allerede nu er vi blevet enige med vores unge, lovende målmand om at forlænge samarbejdet, som stod til at løbe til sommeren 2021. Kontrakten, med ”HC”, der har en fortid på vores Akademi, er blevet forlænget, så den nu løber frem til sommeren 2024, og det er sportsdirektør Jesper Hansen rigtig tilfreds med.

- Hans Christian er en ung, talentfuld målmand, som er blevet skolet godt i vores eget akademi. Han har hele tiden udviklet sig, og hans kurve for udvikling er rigtig flot. Han har masser af dedikation og vilje, som gør, at han hele tiden er i stand til at arbejde med de små detaljer i målmandsspillet, hvilket, sammen med hans enorme fysik, gør ham til en meget komplet målmand.

- I Hans Christians første tid i førsteholdstruppen har han, som vi håbede på, formået at løfte sit spil yderligere. Således er HC garant for - både i kampene på U19-holdet, Reserveligaen og andre træningskampe for førsteholdet, men i ligeså høj grad i den daglige træning – at præstere på et rigtig højt niveau. Derfor er vi glade for, at vi har lavet en lang aftale med en målmand, vi tror rigtig meget på, siger sportsdirektør, Jesper Hansen.

For den unge målmand, som foruden en fortid på vores akademi også har spillet for vores to Øens Hold samarbejdsklubber Morud IF og Næsby Boldklub, er det stort at lave en lang aftale med Striberne.

- Jeg er sindssygt glad for at forlænge min kontrakt med OB. Først og fremmest er det en rigtig stor cadeau til mig, at klubben allerede et halvt år efter min første kontrakt er villige til at forlænge den. Det er jeg stolt over, og det giver mig en ro – både udenfor og indenfor banen. Det giver mig mulighed for, at jeg kan slå mig ned i Odense og flytte hjemmefra, når jeg føler, tiden er inde til det.

- På banen giver det mig en ro i forhold til, at jeg ikke skal tænke på min kontraktsituation i det næste lange stykke tid. Så det er sindssygt lækkert, og jeg er virkelig glad for, at det er her i Odense, jeg har lavet en lang aftale, siger Hans Christian Bernat, inden han fortæller lidt om sin rolle i målmandsteamet.

- Det betyder klar noget for mig, at Oliver (red. Christensen), er førstemålmand lige nu, og han har vist vejen. Det viser, at klubben ikke er bange for at lade os unge målmænd stå, hvis bare vi er gode nok. Selvom både Oliver og Mandé begge to har lange kontrakter, og jeg er tredjemålmand lige nu, så vil jeg arbejde hårdt hver dag, og jeg tror selvfølgelig på, at jeg en dag bliver førstemålmand. Lige nu har jeg kun noget at jagte fra min nuværende position, og de andre har noget at tabe. Op til kamp i weekenden træner de to andre lidt kampspecifikt i forhold til den næste modstander. Jeg har ikke samme fokus på kommende modstandere – jeg træner lige nu udelukkende for at blive bedre rent målmandsteknisk, og det glæder jeg mig rigtig meget til at blive ved med, så jeg med tiden bliver klar til at tage næste step, siger Hans Christian Bernat.

Hans Christian Bernat, som fyldte 19 år tilbage i november måned, har endnu sin debut på førsteholdet til gode. Men i den igangværende sæson var han på kassen, da vi slog Malmö FF i en træningskamp, ligesom han foruden to kampe i Reserveligaen også har stået samtlige kampe for U19-holdet, som efter 12 kampe blot har lukket fire mål ind – og samtidig præsteret hele ni clean sheets.

Annonce