Annonce
Annonce
Larsen: Vi er kommet godt fra start
3F Superliga

Larsen: Vi er kommet godt fra start

24 jul 2021
Annonce

Kasper Larsen er fuld af selvtillid efter sejren i sæsonpremieren, og han er sikker på, at vi har muligheden for at snuppe endnu en sejr, når vi søndag kl. 14.00 gæster Randers FC i Kronjylland.

Annonce

Der er stor tro på egne evner i Odense, og det skyldes blandt andet sejren over FC Midtjylland i første runde, og selvom det altid er godt at vinde i sæsonpremieren, så føler Kasper Larsen, at den var en tand vigtigere i år.

- Det er dejligt, at vi er kommet godt fra start, og det betyder selvfølgelig, at humøret er højt hos os. Sejren var rigtig vigtig, fordi vores startprogram på papiret er svært, og derudover har vi til denne sæson sat en masse nye ting i gang her i klubben. Der er kommet nye folk ind på vigtige positioner, og derfor er det ekstra dejligt, at vi allerede i første runde fik en følelse af, at det, vi hver dag arbejder hårdt for, virker i kampsituationer, siger Kasper Larsen.

Der er nu kun én dag til, at vi i Randers skal forsøge at følge op på den flotte sejr over FC Midtjylland i premieren, og netop den sejr gør, at Kasper Larsen tager til Randers med troen på, at vi kan levere et godt resultat.

- Vi skal tage takterne fra vores premieresejr i Herning med til anden runde i Randers. Der venter os et jævnbyrdigt match-up, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke lige så godt skulle kunne vinde kampen som dem. Vi fik en ideel start på sæsonen, og den har givet os alle i truppen endnu større tro på, at vi kan tage til Randers for at hente en sejr med hjem til Odense, siger Kasper Larsen og tilføjer:

- Der venter os en kamp mod et godt hold, og alle er klar over, at de er svære at slå; særligt i Randers. De er kompakte, og de har en stram organisation, men samtidig er de stærke offensivt, så der venter os en hård kamp. Men jeg kommer ikke til at stå og sige, at vi ikke kan slå dem, for selvfølgelig kan vi det, siger Kasper Larsen.

Kampen mod Randers FC starter kl. 14.00, og du kan se den på Canal 9, hvor de sender optakt fra klokken 13.30. Derudover kan du lytte til kampen i Liga på P3, eller du kan følge den på vores LIVE-Twitter.

Har du ikke Canal 9, så har vi i samarbejde med Discovery lavet et skønt tilbud, hvor du kan få Discovery+ i tre måneder for bare 99,- pr. md. i tre måneder.

Annonce