Leeuwin: Der er fed energi på holdet

Leeuwin: Der er fed energi på holdet

19 jul 2019

Ramon Leeuwin er meget tilfreds med det udtryk, som truppen viser i sommervarmen.

Imens mange tager på stranden i disse ferietider, så sveder spillerne i Ådalen til de daglige træninger. Der er god tænding på, og alle er i godt humør.

Med andre ord er nederlaget til F.C. København i premieren trængt i baggrunden, for der er fuld fokus på både øvelser, taktik og kampen mod Lyndby Boldklub på mandag i 3F Superligaen.

Vores hollandske forsvarer Ramon Leeuwin har en god fornemmelse i kroppen, når han ser frem mod kampen, for der var en del positivt tage med fra den første match, selvom det endte med et nederlag.

- Specielt i første halvleg spillede vi godt, og vi viste i perioder, at vi kan spille lige op med F.C. København. Det var de små marginaler, der var afgørende, siger han og fortsætter:

- Vi kreerede jo mange chancer (det højeste antal blandt samtlige klubber), og så viste vi gode momenter i vores spil. Hvis vi fortsætter med det, så kan vi tage en del point. Så det skal vi have frem igen og så køre på.

Hele ugen igennem har der været knald på, når cheftræner Jakob Michelsen og assistenttræner Henrik Hansen har dirigeret tropperne på den saftige grønsvær i Ådalen, og vores nummer fem kan mærke den gode stemning:

- Der er fed energi på holdet, og der er en god og sund konkurrence. Alle, der så kampen mod F.C. København og kommer her til træningerne, kan se, at selvtilliden er i top, og vi glæder os til den næste kamp på hjemmebane.

I åbningskampen søndag var der over 9.000 tilskuere, og det kan mærkes hos spillerne, at der er gang i den på lægterne.

- Det betyder så meget, at fansene kommer og bakker os op. Vi kan fornemme stemningen nede på banen, og derfor håber vi også, at der kommer mange på mandag. Så jeg kan kun sige: Kom og støt os!

Hvis du vil følge Ramon Leeuwins opfordring, så spilles kampen mandag d. 22. juli kl. 19.00 på Nature Energy Park. Du kan købe billetter her, og hvis du gør det senest 24 timer før kampstart, sparer du kr. 40,- på billetten.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik