Leeuwin: Det er så fedt at høre fansene
3F Superliga

Leeuwin: Det er så fedt at høre fansene

29 sep 2019

Ramon Leeuwin glæder sig til en hård kamp mod 3F Superligaens tophold og ser frem til at høre vores fans på udebane.

I dag går busturen til Jylland, hvor FC Midtjylland er værter på MCH Arena kl. 16.

De kommer lige fra et 0-1 nederlag i Sydbank Pokalen til Fremad Amager, men det ændrer ikke på, at det er topholdet i den bedste danske række, og derfor venter der noget af en opgave forude. Men en opgave som vores hollandske midterforsvarer Ramon Leeuwin ser meget frem til, for det er fede kampe at spille:

- Det bliver en hård kamp. De ligger nummer et i 3F superligaen, og de har et godt hold. Men vi har vist, at vi kan bide skeer med topholdene både i sidste sæson og i denne, så vi giver den alt, hvad vi kan i en svær udekamp. Man skal være 100 % procent klar, for et hold som FCM kan straffe de mindste fejl med deres offensiv, men vi er, hvor vi skal være, så det bliver en spændende opgave at gå ind til.

I sidste hjemmekamp mod AGF satte I tilskuerrekord i denne sæson med 10.441 på Nature Energy Park. Det er dog ikke kun på udebane, at man kan høre de fynske fans. På udebane har der været masser af striber på stadion, og det er noget, man kan mærke som OB-spiller:

- Vi siger det hver gang, men det er så fedt at høre fansene. De har været der for os på ude- og hjemmebane, og når man hører dem på andre stadions, så giver det lige noget ekstra til holdet. Det giver en god følelse i kroppen, og forhåbentligt kan vi give dem noget at glæde sig over i dag.

Kampen mod FC Midtjylland spilles kl. 16 på MCH Arena i Herning. Er du ikke på plads i away-afsnittet, så kan du følge kampen på vores live-Twitter på OdenseBK_LIVE samt på Canal 9 og P3.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik