Leeuwin: Fansene giver os et rygstød
3F Superliga

Leeuwin: Fansene giver os et rygstød

16 aug 2019

Senere i dag går turen øst over Storebælt, hvor FC Nordsjælland venter OB i 3F Superligaen. Kampen starter kl. 20.00, og her har vi mulighed for at hente den tredje sejr i træk.

Sidste sæson bød på flere tætte opgør mellem Striberne og Tigrene. Holdene spillede uafgjort tre gange, og hvis man spørger Ramon Leeuwin, så bliver det endnu en tæt duel mod farumgenserne.

- Det bliver en svær kamp på deres hjemmebane. De har masser af kvalitet i deres hold, så vi skal komme med en masse power i vores spil, hvis vi skal vinde.

I de seneste to superligarunder er det blevet til to clean sheets for Jakob Michelsens tropper. Hvis vi også skal holde nullet mod holdet fra Nordsjælland, så skal vi være forberedte på deres offensiv, forklarer den hollandske forsvarsspiller.

- Vi skal være gode til at forsvare og stå tæt sammen. De kommer til at spille rundt om os, og det skal vi nogle gange acceptere, men vi skal også prøve at spille vores eget spil.

I denne sæson har opbakningen til Striberne på hjemme- og udebane været fremragende, og det er noget, der bliver bemærket af spillerne, fortæller Leeuwin.

- Supporten fra fansene er fantastisk, og de giver os et rygstød. Udebanekampen mod Esbjerg fB var rigtig god, og jeg håber på, at det vil gentage sig. Jeg ved, at det er et sent tidspunkt, vi spiller, men jeg håber på, at så mange fans som muligt vil komme.

Kampen starter kl. 20.00 på Right To Dream Park, og hvis du har lyst til at støtte Striberne på stadion, så kan du købe billet til opgøret online og spare 20 kr. og tid i billetkøen.