Annonce
Annonce
Lieder tror på tre point i Horsens
3F Superliga

Lieder tror på tre point i Horsens

20 feb 2021
Annonce

Søndag klokken 14.00 møder vi AC Horsens på udebane, og det er en kamp, hvor Mart Lieder tror på, at vi kan tage alle tre point med hjem til Odense.

Annonce

Der venter os en både spændende og vigtig kamp i 3F Superligaen, når vi søndag eftermiddag klokken 14.00 møder AC Horsens på udebane. Østjyderne er pisket til at vinde, da de lige nu er placeret under stregen, og det samme er vi, da vi inden kampen har fire point op til en plads blandt de seks bedste, som vil være ensbetydende med en billet til Mesterskabsspillet.

Vi har i de otte seneste kampe på udebane mod AC Horsens blot tabt en enkelt, mens vi også kun har vundet to. Det betyder, at fem af dem er endt uden vinder, og der er dermed lagt op til et tæt opgør, men selvom det formentlig bliver tæt, så tror Mart Lieder på, at vi kan tage sejren.

- Mine tanker om morgendagens kamp er først og fremmest, at vi skal tage alle tre point. Det er en kamp mellem to hold, der har brug for en sejr, og det kan gøre det til en rigtig spændende kamp. AC Horsens er svære at spille mod, så det bliver en svær kamp, men jeg synes, vi har et bedre hold end dem. Så det bliver svært, men jeg synes, vi har, hvad der skal til for at tage sejren, siger Mart Lieder.

Mens AC Horsens kæmper for overlevelse, så kæmper vi for at opfylde vores egen målsætning om en plads i Mesterskabsspillet. Og selvom vi lige nu er fire point på den forkerte side af stregen til Mesterskabsspillet, så tror Mart Lieder på, at vi kan nå det.

- Jeg synes, vi går et fint kampprogram i møde, og det er op til os selv, om vi skal med i Mesterskabsspillet. Når det er sagt, så vil jeg ikke stå og gætte på, hvor vi ligger om fem kampe. Hver eneste kamp kræver fuldt fokus fra os alle i klubben, men formår vi at sætte nogle gode resultater sammen i flere kampe i træk, så er det klart, at vi kommer tættere på at opnå vores målsætning om en plads blandt de seks bedste. Jeg synes, vi har holdet til det, og jeg tror selvfølgelig stadig på, at vi kan klare den, fortæller vores hollandske angriber.

Efter et svært 2020 har 2021 været bedre for Mart Lieder. Det er blevet til spilletid i de tre første kampe i 3F Superligaen, og spørger man Lieder selv, så er det også kun noget kamptræning der mangler, inden han er tilbage i topform.

- Jeg har været ude i lang tid, og inden jul blev jeg skiftet ind et par gange, hvor jeg fik lidt minutter i benene. I starten af dette år har jeg fået endnu flere minutter i benene, og det går helt klart den rigtige vej for mig. Hvis jeg skal helt tilbage i topform, kræver det kamptræning, og det kræver, at jeg kommer ind i en rytme med masser af spilletid. Jeg har fået to kampe fra start i 2021, og jeg håber selvfølgelig på, at jeg får endnu flere minutter i den kommende periode, så jeg kan komme helt i topform og hjælpe holdet så godt som muligt, siger Lieder.

Stribernes kamp mod AC Horsens spilles på CASA Arena i Horsens søndag klokken 14.00, og den er desværre lukket for tilskuere. Til gengæld kan du se med på Eurosport 2 fra klokken 13.00. Derudover kan du lytte med fra kampe i LIGA på P3, mens vores egen LIVE-Twitter også vil opdatere fra klokken 14.00.

Annonce