Luca Kjerrumgaard på kontrakt
Akademi, Nyt fra U17

Luca Kjerrumgaard på kontrakt

13 maj 2019

Vi er rigtig glade for, at vi i dag har lavet en kontrakt med vores U17-Liga topscorer Luca Kjerrumgaard, der som U13-spiller kom hertil fra Dalum IF.

Vi har i dag indgået en aftale med U17-angriberen Luca Kjerrumgaard, som løber frem til sommeren 2022. I weekenden kom Luca Kjerrumgaard igen på tavlen i U17-Ligaen, og det var ottende gang i denne sæson, hvilket er nok til at gøre ham til den indtil videre mest scorende OB-spiller i dette års U17-Liga.

Og at Luca laver mål, er ikke bare noget, der er sket i denne sæson. Det har han altid gjort, og det er det, der gør ham til en rigtig interessant spiller, mener Tonny Hermansen.

- Luca er det, vi kalder en notorisk målscorer, og så har han indenfor de seneste par år udviklet sig rigtig meget som fodboldspiller. Han har altid scoret masser af mål, men han har lagt på i de andre dele af spillet. Særligt i spillet med ryggen til mål har han rykket sig, og det har gjort, at han er en rigtig god spiller at have i forhold til kombinationsspil, og det er vigtigt, at vores angriber kan det, når man ser i forhold til den type fodbold, vi gerne vil spille.

- I forhold til de styrker, Luca har, er han godt billede på vores talent-ID i forhold til, hvad vi forventer, at en angriber skal kunne. Han er målfarlig med sine fødder, som han afslutter rigtig godt med, men han er også en høj angriber, der samtidig har evnerne til at lave mål med hovedet. Duelspillet skal vi sammen have gjort endnu stærkere, så han får mere mod i sit duelspil inde i feltet. For han har teknikken i luftrummet til at kunne blive rigtig farlig fremadrettet, hvilket ikke er en naturlig ting at have som angriber. Så vi ser rigtig meget frem til at udvikle Luca, så han også kan blive en notorisk målscorer på den øverste hylde mange år ud i fremtiden, siger Tonny Hermansen.

At Tonny Hermansen kalder Luca for en notorisk målscorer, er angriberen selv enig i, og netop det med at score mål er da også noget, Luca ser som en af sine spidskompetencer.

- Jeg vil kalde mig selv en boksangriber. Jeg kan rigtig gode lide at være inde i feltet, og så kan jeg som alle andre angribere rigtig godt lige at lave mål. Jeg har lavet mange på det seneste, og det håber jeg, at jeg kan blive ved med. Jeg synes selv, jeg har et godt spark, og at jeg er god til at heade, men det føler jeg også, at jeg skal være, når jeg er så høj, som jeg er, siger Luca Kjerrumgaard

Luca spillede tidligere hos vores samarbejdsklub Dalum IF, inden han som U13-spiller kom til OB. Derfor er han i den grad en Odense-dreng, og derfor er det også ekstra specielt for ham at have skrevet kontrakt med striberne.

- At det er OB, jeg skriver kontrakt med, betyder rigtig meget, og det har været en drøm, siden jeg var helt lille. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg begyndte at spille fodbold, så det er rigtig stort. Jeg har som yngre stået på stadion og håbet på, at det kunne blive mig en dag. Nu er jeg nået et skridt videre i forhold til det mål, så det er rigtig stort for mig, siger Luca Kjerrumgaard.

Herfra skal der selvfølgelig lyde et stort tillykke til Luca Kjerrumgaard, vores venner fra Dalum IF og alle trænerne på Akademiet!

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik