Annonce
Annonce
Lucas Hansen vender tilbage til Ådalen
Akademi

Lucas Hansen vender tilbage til Ådalen

01 jul 2022
Annonce

Vi er blevet enige om en treårig aftale med venstrebacken Lucas Hansen, så han kan spille i den stribede trøje resten af sin ungdomstid.

Annonce

For et par år siden skiftede Lucas Hansen til Odense Boldklub fra samarbejdsklubben Middelfart G&BK, men i vinters valgte den unge forsvarsspiller at prøve lykken i SønderjyskE. Nu vender han tilbage til den stribede trøje på en treårig aftale.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at OB vil skrive kontrakt med mig. Det viser mig en tillid, efter at jeg har været væk i et halvt år i SønderjyskE. Jeg har fulgt OB hele mit liv, og når man er en spiller fra Fyn, er det her man allerhelst vil spille, så jeg håber, at jeg kan udvikle så meget i min tid her, at jeg en dag kan spille på Nature Energy Park foran de mange OB-fans, siger Lucas Hansen.

Også Akademichef, Tonny Hermansen, er glad for, at Lucas vender tilbage til Ådalen:

- Vi er glade for, at Lucas vil tilbage til os igen. Han er en meget spændende venstreback, som er hurtig og stærk, og som har sine kompetencer i indlægsspillet. Vi er rigtig glad til at få ham tilbage på en treårig kontrakt, så han er her resten af sin skoletid. Det betyder, at han kan få ro til at gennemgå sin udvikling, siger Tonny Hermansen.

Lucas Hansen startede til fodbold i Øens Hold-klubben Båring GF, inden han i 2018 skiftede til Middelfart Boldklub. Nu skal han som minimum iføre sig landets smukkeste striber frem til sommeren 2025.

Annonce