Lund: Fansene gør noget ved os på banen
3F Superliga

Lund: Fansene gør noget ved os på banen

16 sep 2019

Senere i dag spiller vi mod Silkeborg IF på JYSK Park efter en længere kamppause. Her skal vi forsøge at tage de tre point mod oprykkerne, der har haft en svær start på sæsonen.

I denne sæson har Jakob Michelsens mandskab oplevet en imponerende opbakning på hjemme- og udebane. I sidste kamp mod SønderjyskE kom over 7.000 tilskuere på Nature Energy Park en fredag aften, hvilket gav en flot kulisse, men også på udebane har støtten til Striberne været fænomenal. Mod Hobro IK havde mange fans taget den lange tur fra Fyn, og det kunne man høre på DS Arena. Den beundringsværdige støtte til Striberne er noget, som Oliver Lund har bemærket.

- Der er mange, som er mødt op på Nature Energy Park og de forskellige udebaneafsnit, så supporten har været rigtig god. De bringer en masse stemning og støtter os, hvilket gør noget ved os inde på banen, og man kan blive lidt kulret af det forstået på en positiv måde.

Kl. 19.00 bliver kampen mod de Silkeborg IF fløjtet i gang, og selvom de ikke har prøvet at vinde i 3F Superligaen i denne sæson, så har backen respekt for oprykkerne.

- Silkeborg IF er et godt spillende hold. De spiller god fodbold langs jorden, er gode til at kombinere og derudover har de en famøs kunstgræsbane.

Oliver Lund er dog ikke mere skræmt end, at han har opskriften på, hvordan vi hiver sejren hjem.

- Vi skal først og fremmest komme ud med en masse energi og løbe mere end dem. Derudover skal vi dæmme op for deres possessionspil og være opmærksom på deres angribere, og så skal vi nok have en chance for at tage de tre point med hjem til Odense.

Vi håber på at se mange stribede fans på JYSK Park, men hvis du er forhindret i at tage turen til Silkeborg og støtte Striberne, så vises kampen på Viaplay eller TV3 Sport. Her vil der være optakt til opgøret fra kl. 18.15.

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik