Lund: Vi skal have revanche
3F Superliga

Lund: Vi skal have revanche

09 dec 2019

Kl. 19 møder vi AaB i årets sidste kamp på Nature Energy Park, og her skal Striberne revanchere sig efter sidste møde i Aalborg, fortæller Oliver Lund.

I aften skal vi for sidste gang i år spille 3F Superliga på eget græs, når vi møder AaB kl. 19 på Nature Energy Park.

Sidste gang vi mødte nordjyderne var på Aalborg Portland Park d. 18. oktober, hvor vi tabte 0-1 efter et tæt opgør. Derfor er der også noget, som skal betales tilbage i aften.

- Det skal være en sand revanche fra det sidste møde oppe i Nordjylland, siger Oliver Lund og uddyber.

- Det er klart, at nu har vi haft nogle kampe, hvor vi har haft nogle halve præstationer, så nu skal vi se et OB-hold, der er klar fra start til slut.

Bolchestriberne har haft det svært, når de har været på Fyn på det seneste. I de seneste seks indbyrdes opgør har de kun vundet en kamp, men hvis vi skal opretholde den gode form mod holdet fra Aalborg, så skal vi være gode til at lukke af, fortæller vores nr. 2.

- Vi skal være modige og disciplinerede i vores forsvarsspil. Derudover skal vi være intelligente fodboldspillere og erkende, at banerne bliver blødere og hurtigere i den her årstid, og det er ikke altid til at spille tiki-taka fodbold.

Kampen mod AaB spilles kl. 19 på Nature Energy Park, og hvis du ikke har købt billet til årets sidste hjemmebanekamp, så kan du stadigvæk nå det ved at klikke her.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion, så kan du følge opgøret på vores live-twitter lige her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik