Annonce
Annonce
Lund: Vi skal ud at revanchere det spillemæssige
Superliga

Lund: Vi skal ud at revanchere det spillemæssige

02 aug 2019
Annonce

Søndag klokken 14.00 gæster vi Blue Water Arena, hvor vi skal forsøge at hive en sejr med hjem mod en modstander, vi spillede flere tætte kampe mod sidste sæson.

Annonce

EfB har endnu ikke vundet i denne sæson, og OB tabte i sidste uge på Brøndby Stadion. Derfor har begge mandskaber noget, der skal rettes op på.

- Det er en kamp, hvor vi skal ud at revanchere det spillemæssige og det resultatmæssige fra kampen mod Brøndby IF, fortæller Marco Lund, der tidligere har spillet for vestjyderne.

Torsdag aften mødte esbjergenserne Shakhtyor Soligorsk i Europa League kvalifikationen. Her tabte vestjyderne sammenlagt 0-2, men forsvarsspilleren mener ikke, det kommer til at have nogen indflydelse.

- Jeg tror ikke, Europa League-kampen kommer til at have nogen betydning. Det samme var der snak om, inden vi skulle møde Brøndby IF, men de så friske ud, og de så også friske ud igen i går. Så jeg tror ikke, at man skal lægge for meget i det.

Sidste sæson bød på flere tætte kampe mellem OB og EfB, og det tyder på, at det bliver endnu en tæt kamp søndag, hvis man spørger Marco Lund.

- De kommer med meget power. Der bliver tryk på, og der bliver tempo. De kommer som et rigtig hurtigt omstillingshold, og så har de også nogen, der kan bruge låget på de forskellige dødbolde. Så på den front skal vi være lidt mere opmærksomme.

Kampen spilles på søndag kl. 14.00, og hvis du vil støtte i OB i kampen om de ægte striber, så arrangerer den officielle fanklub, De Stribede, en tur til Esbjerg.

Annonce