Annonce
Annonce
Lutter negative coronatests i Ådalen
Nyt fra OB

Lutter negative coronatests i Ådalen

12 jan 2021
Annonce

Efter juleferien er truppen, staben og administrationen blevet testet for coronavirus både tirsdag, torsdag og mandag. Alle tre gange er samtlige testsvar blevet påvist negativ.

Annonce

Det er ikke kun på løbebanen, der er blevet testet løs her i opstarten – spillerne, staben og administrationen er efter juleferien blevet testet for covid-19 ekstra mange gange. Tre gange er alle blevet testet for covid-19, og alle tre gange har det været med lutter negative testsvar.

For at være på den sikre side efter juleferien har alle indendørs faciliteter været lukket ned for vores førstehold, indtil der var kommet tre negative testsvar fra alle mand. Mandag eftermiddag scorede vi hattrick i forhold til negative testsvar, og derfor har vi fra i dag, tirsdag, åbnet superligahuset for spillertruppen og staben, så hverdagen i klubben fra i dag bliver mere normal for førsteholdet.

Testproceduren vender også tilbage til det normale, og det betyder, at fremadrettet tester vi truppen, staben og administrationen hver mandag; præcis som vi gjorde inden juleferien.

Annonce