Målmænd på landsholdsopgaver
Landshold

Målmænd på landsholdsopgaver

21 nov 2019

Oliver Christensen og Sayouba Mandé var igen i denne landsholdsperiode udtaget til landsholdet, hvor det for "OC" igen blev til fuld spilletid.

Endnu en gang var vores to målmænd, Oliver Christensen og Sayouba Mandé, udtaget til deres respektive landshold. I den snart overståede landsholdsperiode fik Oliver Christensen fuld tid i danmarks to U21 EM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Malta. Foruden fuld tid blev det også til to sejre for OB-keeperen, som sammen med landsholdet først vandt 3-2 på udebane mod Ukraine - og sidenhen 5-1 over Malta. Danmark har maksimumpoint efter de første fem runder i deres kvalifikationspulje, hvor Rumænien er nærmeste konkurrent med fem point mindre.

Sayouba Mandé har været på tur med Elfenbenskystens A-landshold, der har spillet kvalifikationskampe mod Niger og Ethiopien. Desværre måtte OB-keeperen se til fra bænken, da Elfenbenskysten først vandt 1-0 på hjemmebane mod Niger, hvorefter de på hjemmebane tabte med 1-2 til Ethiopien.

Næste opgave for målmændene er mandag den 25. september, når vi i 3F Superligaen møder FC Midtjylland hjemme på Nature Energy Park klokken 19.00. Køb billet til den kamp her.