Efter at være kommet bagud, kom striberne stærkt igen og vendte 0-1 til 5-1.

OB – Nakhon Pathum United F. C.: 5-1 (4-1)
2-1: Jakob Breum (37.)
3-1: Agon Mucolli (42.)
4-1: Jakob Breum (45.)
5-1: Charly Nouck (83.)

Selvom det var frokosttid i Danmark, gik solen ned over BG Training Centre, ligesom kampen skulle fløjtes i gang.

De første mange minutter af kampen lå bolden mest for fødderne af de stribede spiller, der langsomt kom tættere og tættere på målet.

Alligevel var det ikke os, der først kunne løfte armene over hovedet i jubel. Efter 29 minutter lykkedes det nemlig thailænderne at bryde pasningsspillet og stikke afsted mod mål og sende os bagud.

Det tog dog ikke brodden af det flotte OB-spil. Der gik nemlig ikke mange minutter, før Agon Mucolli brød igennem på venstre kant og løb mod baglinjen, inden han sendte bolden ind til Naatan Skyttä, der sikkert kunne udligne.

Allerede minuttet efter kunne Agon Mucolli lave samme træk - samme sted - men den her gang, var det Jakob Breum, der stod klar til at score.

Målfesten i første halvleg sluttede langt fra her, for igen gik der ikke lang tid før, det selv var Agon Mucolli, der blev sendt i dybden, hvor han køligt løftede bolden over i det lange hjørne.

Men striberne var endnu ikke færdige med at brilliere i målfeltet, for da der bare var gået tre minutter mere, drev Bashkim Kadrii bolden frem, sendte den videre ud til Agon Mucolli, der stoppede op og løftede den over forsvaret til Jakob Breum i bagrummet, som kunne notere sig sin anden scoring i dag.

I anden halvleg fortsatte det farlige spil i Nakhon Pathums felt, men det lykkedes aldrig helt før mod slutningen af anden halvleg, hvor Max Ejdum sendte bolden ud til Mads Frøkjær på kanten, der fandt Charly Nouck i feltet, som køligt kunne lukke kampen på 5-1.