Målrig

25.06.2022 14:32

I sommerens første træningskamp gæstede vi FC Midtjylland på Tarm Stadion, og her fik mange unge striber lærerig kamptræning, men kampen endte desværre med et 3-2-nederlag.

Dagens dommer: Lasse Graagaard

Der var høj sol, varme og sommerstemning på Tarm Stadion, da FC Midtjylland og OB lørdag eftermiddag tørnede sammen i sæsonens første træningskamp.

Carly Nouck Hornemann havde nær givet en forrygende start på kampen, da han i kampens første minutter løb fra sin modstander og kom igennem i højre side. Men da han nåede ind i feltet, blev der begået et mindre frispark på ham, hvor han ærefuldt valgte at kæmpe videre, hvilket betød, at afslutningen gik i sidenettet.

Den ellers gode start gav kort efter de stik modsatte stemning, da Gustav Grubbe - efter en offside-kendelse i den modsatte ende af banen - måtte sætte sig ned og lade sig udskifte tidligt i kampen.

Senere fik vi dog en stribet jubel på stadion. Et hjørnespark mod Ayo Simon Okosun blev i første omgang clearet, men Aske Adelgaard samlede bolden op og slog den indover til Max Fenger, der flot headede den i målhjørnet til 0-1.

Kort efter gentog jublen sig, da Max Fenger smart sendte Charly Nouck Hornemann i dybden, hvorefter Charly rundede den fremadstormende midtjyske keeper og sikkert sparkede bolden i kassen.

Senere fik Magnus Andersen mulighed for at udbygge føringen, da han kom igennem det midtjyske forsvar, men han måtte se sin afslutning afvist af stolpen.

FC Midtjylland forsøgte at svare igen, men rigtigt farlige blev de ikke i første halvleg, hvor de fleste skud gik nogle meter over mål, og spillerne gik derfor til pause ved stillingen 0-2.

Anderledes skarphed viste hjemmeholdet fra anden halvlegs start, da Pione Sisto blev spillet fri foran mål, og han sparkede sikkert bolden i mål til 1-2.

Kort efter blev ondt værre, da en lang aflevering blev slået op til Victor Lind, som sparkede bolden i mål til 2-2.

Det var desværre også FC Midtjylland, der sad på spillet i resten af halvlegen, men flere gode redninger fra Magnus Nielsen sikrede, at de først kom foran i kampens sidste minutter. Her modtog Obule Sunday Moses bolden fra kanten af feltet, hvorefter han sparkede den i mål til slutresultatet 3-2.

OB: Sayouba Mandé (Magnus Nielsen, 60’) – Gustav Grubbe (Marcus McCoy, 12’), Samuel Juul (Kasper Larsen, 46’), Tobias Slotsager (Jeppe Tverskov, 46’), Aske Adelgaard (Law Tham Khuu, 46’) – Max Ejdum (Nikolaj Juul-Sandberg, 46’), Ayo Simon Okosun (Aron Elís Trándarson, 46’) – Charly Nouck Hornemann (Valdemar Grymer, 46’), Max Andersen (Tobias Augustinus-Jensen, 46’), Magnus Andersen (Troels Kløve, 46’) – Max Fenger (Elvar Örn, 46’ (Noah Lassen, 86’))
Bænk: Magnus Nielsen, Marcus McCoy, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Valdemar Grymer, Tobias Augustinus-Jensen, Noah Lassen, Elvar ôrn, Nicolaj Juul-Sandberg, Aron Elís Thrándarson, Troels Kløve, Law Tham Khuu

FC Midtjylland: Elias Olafsson (Valdemar Birksø, 46’) - Ousmane Diomande (Henrik Dalsgaard, 46’), Erik Sviatchenko (Daniel Høegh, 46’), Juninho (Pablo Ortiz, 46’), Victor Bak (Mads Døhr Thychosen, 4’), Nikolas Dyhr (Paulinho, 46’), Charles (Oliver Sørensen , 46’), Andreas Nibe (Obule Sunday Moses, 46’), Valdemar Andreasen (, Sory Kaba, Juan Moreno.
Bænk: Valdemar Birksø, Henrik Dalsgaard, Daniel Høegh, Pablo Ortiz, Mads Døhr Thychosen, Paulinho, Oliver Sørensen, Obule Sunday Moses, Victor Lind, Frederik Heiselberg, Pione Sisto.