WhatsApp Image 2023-01-27 at 14.46.23

27.01.2023 14:28

Vinterens sidste træningskamp på dansk jord endte 4-2 til FC Midtjylland efter 120 minutters kamp på kunstgræsbanen i Ikast.

FC Midtjylland: Juninho (25.)

Et flot vintervejr med en skyfri himmel havde samlet et par hundrede tilskuere til dagens træningskamp i Ikast, hvor vi gæstede FC Midtjylland.

Vi startede kampen med et lille overtal på bolden, men desværre var det hjemmeholdet, der først bragte sig på måltavlen, da Frederik Heiselberg erobrede bolden højt oppe på banen og sendte den videre til Kristoffer Olsson, som sparkede den i mål uden chance for Hans Christian Bernat.

Vi formåede dog også at svare igen, og det skete blandet andet, da Aske Adelgaard fik bolden på venstrekanten, hvorfra han slog den indover mod Yankuba Minteh, som desværre ikke fik ordentligt traf på sit hovedstød.

Vi fortsatte med at trykke på, men pludseligt kom Valdemar Byskov igennem i højre, hvorefter han sendte bolden videre til Frederik Heiselberg, som bragte hjemmeholdet på 2-0.

Senere kombinerede Mads Frøkjær med Jakob Breum ved kanten af feltet, inden Breum med venstrebenet sendte en afslutning afsted mod mål, men skuddet gik tæt forbi den ene stolpe.

Kort inden pausen fik FC Midtjylland et indkast langt oppe på banen, som Joel Andersson tog sig af. Han kastede bolden hele vejen op i det lille felt, hvorfra Frederik Heiselberg vendte med bolden og sparkede den i målet til pausestillingen 3-0.

Vi kom godt ud af starthullerne fra anden halvleg, hvor Bashkim Kadrii kombinerede med Yankuba Minteh, inden bolden endte ved Jakob Breum, som straks afsluttede mod mål, men målmanden reddede skuddet.

Selvom der var flere opløb til stribede scoringer, så var det desværre også hjemmeholdet, som scorede anden halvlegs første mål, da Gustav Isaksen blev sendt i dybden i venstre side, hvorfra han sendte bolden i mål.

Vi fortsatte dog med at presse på i den anden ende, og kort efter erobrede Yankuba Minteh bolden højt på banen efter et målspark, hvor bolden blev sendt videre til Jakob Breum, som afsluttede, men målmanden reddede bolden.

Et af kampens stribede højdepunkter kom i det 80. minut, da Alen Mustafić, som netop var blevet præsenteret som ny mand i OB, fik sin uofficielle debut i den stribede trøje, da han erstattede Jeppe Tverskov på den centrale midtbane. Herfra gjorde han sig hurtigt bemærket med flere bolderobringer og fremadrettede pasninger, men han kunne ikke ændre ved halvlegens resultat, og spillerne gik til kampens anden pause ved stillingen 4-0.

I kampens sidste halve time bølgede spillet fortsat frem og tilbage, og Franco Tongya var blandt andre tæt på at reducere, da han tog bolden til sig, inden han på sin anden berøring flugtede mod mål, men desværre blokerede målmanden skuddet til hjørnespark.

Vi fortsatte dog med at trykke på, og i kampens sidste minutter gav det pote, da Franco Tongya blev nedlagt i straffesparksfeltet, og hvorefter dommeren pegede på straffesparkspletten efter en lille dialog med linjedommeren. Franco Tongya tog sig selv af straffesparket, og han sparkede stensikkert bolden i kassen.

Kort efter var Agon Mucolli tæt på at pynte yderligere på resultatet, men han måtte desværre se sin afslutning afvist af overliggeren.

Få minutter efter havde Agon Mucolli dog mere held med afslutningen, efter Aron Elís Thrándarson var kommet igennem i venstre side. Islændingen sendte bolden indover til Mucolli, som sikkert sparkede bolden i kassen til kampens slutresultat 4-2.