_MG_7297-2

21.09.2022 19:08

Her til aften gæstede vi Boldklubben Marienlyst, for at fejre deres 100-års jubilæum med en venskabskamp, og her fik publikum mål for alle pengene.

Et par hundrede odenseanere samlede sig onsdag aften omkring kunstgræsbanen i Marienlyst. De fleste for at støtte hjemmeholdet, men der var også mange, som havde den stribede trøje på, så de kunne få anledning til at få en signatur på den af byens Superligaspillere. Her til aften kom OB nemlig forbi for at spille venskabskamp mod samarbejdsklubben, Boldklubben Marienlyst, som i år fylder 100 år.

Det var da også dømt fodboldkamp for alle pengene, og et OB-hold bestående af både superliga- og U19-spillere levede også tidligt op til favoritværdigheden, da Yankuba Minteh allerede i første minut kom helt ind i feltet, hvorefter han afleverede den ind til Valdemar Grymer, som prikkede den i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet kæmpede bragt for at komme tilbage i kampen, og derfor var det helt klart også dem, som sad mest på boldbesiddelsen.

Dog holdt det ikke altid tæt mod OB’s hurtige omstillinger, og flere gange havde de svært ved at følge med lynhurtige Yankuba Minteh, Mohamed Kante og Agon Mucolli. Efter 20 minutter var det også førstnævnte, som kom til en stor chance, men måtte se sig nedlagt af en hård Marienlyst-tackling, og derfor måtte dommeren dømme straffespark. Her satte Mohamed Kante den køligt i netmaskerne.

I anden halvlegs begyndelse måtte Marienlyst igen fiske bolden ud af målet, da indskiftede Magnus Andersen kunne gøre det til 3-0 på en ripost.

Det slukkede dog ikke lyset i værternes øjne, og flere gange måtte Hans Christian Bernat kaste sig. En enkelgang gik den ikke, da Marienlyst formåede at komme igennem i højre side, og skyde den ind i det nederste og tætteste hjørne.

Dommeren fløjtede kampen af efter de aftalte 2x30 minutter, så de mange fremmødte fans kunne få mulighed for at hilse på spillerne.