Madu: Glæder mig til at komme i gang
Førsteholdet

Madu: Glæder mig til at komme i gang

22 aug 2019

Kingsley Madu er ny mand i OB, og han ser frem til endelig at spille for Striberne.

Som vi kunne fortælle i går, er Kingsley Madu ny mand i OB efter endt prøvetræning. Kontrakten er skrevet under, og licensens er på plads.

Dermed er venstrebacken klar til at sparke til kuglen i stribet, og han er imponeret over det, han har set indtil nu.

- Jeg så OB spille første gang, da jeg kom til Danmark, og det var god fodbold. Jeg kunne lide den måde, man spiller på, hurtigt og aggressivt. Danmark er et godt sted at være, og jeg har kun hørt gode ting om OB fra andre nigerianske spillere, så det var et nemt valg for mig.

Han har tidligere spillet for slovakiske Trencin og belgiske Zulte Waregem, og han nyder at spille i Europa.

- Mentalitetet er god, når man spiller her, og det kan jeg også mærke i klubben.  Jeg håber at kunne hjælpe holdet så godt som muligt i fremtiden. Jeg kan lide at forsvare, men elsker også at gå med frem i overlap. Jeg skal spille mig til en plads på holdet nu og gøre mig fortjent til det, så jeg vil arbejde hårdt på at få min debut.

Det er få af os forundt at komme på landsholdet, og endnu færre af os har prøvet at være med til de olympiske lege. Det er dog lykkedes for Madu, som var til OL i 2016. Her var han med i de indledende kampe, mens han var på bænken mod Danmark i kvartfinalen, som blev vundet 2-0 og i semifinalen, som Nigeria tabte til Tyskland.

Til gengæld fik han minutter, da afrikanerne sikrede sig bronzen efter 3-2 over Honduras i kampen om tredjepladsen.

- Jeg har før spillet for landsholdet og var med til OL, så jeg stræber efter at komme op på det niveau igen, så jeg kan gøre det godt for mit nye hold. Vi kæmper for at komme i top seks, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Kingsley Madu har kontrakt til sommeren 2020 og har fået nummer 18.