Magnus Saaby på kontrakt
Akademi, Nyt fra U17

Magnus Saaby på kontrakt

13 maj 2019

Vi har mandag indgået en aftale med U17-spilleren Magnus Saaby, som løber frem til sommeren 2022.

Mandag eftermiddag har U17-spilleren Magnus Saaby, som altid har spillet i OB, skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022. Selvom Magnus Saaby kun er førsteårs U17-spiller, så har han i år 2019 været med i alle vores kampe i U17-Ligaen, hvor han spiller på den centrale midtbane.

Derfor er Tonny Hermansen naturligvis rigtig tilfreds med, at OB og Magnus i dag er blevet enige om en aftale, og det at Magnus Saaby altid har spillet i OB, gør det endnu mere specielt for akademiets tekniske chef.

- Vi er sindssygt glade over, at vi har skrevet kontrakt med Magnus Saaby. Han har altid været i OB, og hvis vi skal se på en spiller, der har det, vi kalder for OB-DNA, så er Magnus et sindssygt godt eksempel på det. Han er altid træningsparat, han yder altid 100 % og han går forrest i alle ting. Da han var skadet, var han topprofessionel i forhold til at blive klar igen, og han er et tydeligt eksempel på, at hårdt arbejde lønner sig.

- Udover alle de ting er Magnus også en dygtig spiller, der selvom han ikke har højden med sig, er utroligt stærk fysisk. Han er kompromisløs i sit spil, men har også en god forståelse for at spille spillet, så vi er rigtig glade for, at vi er blevet enige med Magnus om en aftale, siger Tonny Hermansen, der er teknisk chef på Akademiet.

Dagen er stor for Tonny, men den er endnu større for Magnus Saaby selv. Siden han startede til fodbold, har han aldrig optrådt for andre end OB, så at han i dag har skrevet under på en kontrakt med OB, er noget helt specielt for ham.

- Det betyder rigtig meget for mig. Det har været klubben fra dag et, og jeg er rigtig glad for, at det er her, min fremtid ligger i de næste tre år. Jeg har brugt helt vildt mange timer i klubben – det er jo næsten to timer hver dag, sigen jeg var helt ung.

- Jeg er en aggressiv spiller, der er meget glad for duelspil, og jeg er en del af den defensive organisation på holdet. Jeg synes selv, jeg er udmærket på bolden, men både i spillet med og uden bold er der selvfølgelig mere, der skal arbejdes med og lægges på, men det er det, jeg skal bruge de næste tre år på, og jeg glæder mig helt vildt, siger Magnus Saaby.

Stort tillykke til Magnus Saaby, vores amatørafdeling og hele Akademiet med kontrakten.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik