Annonce
Annonce
- Mange lovende takter i seneste kamp

- Mange lovende takter i seneste kamp

18 sep 2020
Annonce

U19-drengene hentede i sidste weekend et særdeles flot point ude mod FCM, og det gør cheftræner Kim Engstrøm fortrøstningsfuld inden AaB lørdag gæster os i Ådalen.

Annonce

U19-drengene hentede i sidste weekend et flot point på udebane, da vi hentede 2-2 på udebane mod rækkens aktuelle tophold, FCM, selvom Magnus Saaby i kampens 55. minut fik rødt kort. Det var tredje kamp på stribe mod et af de formodede tophold i ligaen, inden AaB denne lørdag kommer på besøg i Ådalen.

- Vi er okay tilfredse med vores sæsonstart uden at være helt tilfredse. Pointmæssigt synes vi, at vi mangler tre point, men langt hen ad vejen har det været ganske fornuftigt. Vi har her starten af sæsonen spillet nogle tætte kampe mod de sandsynligvis stærkeste hold i rækken. Der har i de første par kampe været plads til forbedringer, men særligt i den seneste kamp mod FCM så vi rigtig mange lovende takter, så vi er absolut fortrøstningsfulde, inden AaB lørdag kommer på besøg, siger cheftræner Kim Engstrøm.

Gæsterne fra AaB har fået en lovende start på sæsonen, hvor de har hentet otte point i de fem første kampe. I de kampe er der scoret to mål i gennemsnit, og pr. tradition er det både jævnbyrdigt og underholdende, når vi tørner sammen med de bolsjestribede.

- Jeg ser frem til en formentlig god og underholdende fodboldkamp, hvor det er to hold, der vil frem over banen, der tørner sammen. Vi har haft en rigtig god træningsuge, og vi er rigtig glade for den seneste præstation i Ikast. Der leverede vi rigtig godt gennem alle 90 minutter, hvilket i starten af sæsonen har været en udfordring for os, og det tager vi med os videre til lørdagens kamp, fortæller cheftræneren.

Magnus Saaby er selvsagt ikke med i lørdagens kamp, da han er i karantæne grundet sidste weekends røde kort – derudover er der frit valg på alle hylder for cheftræneren.

- Lige for tiden har vi ingen skader, og vi har en utroligt stærk trup. Vi er ekstremt glade for, at vi har frit valg i hele truppen – lige bortset fra Saaby. Derudover vendte Tarik Ibrahimagic i sidste weekends kamp tilbage fra en skabe, hvor han kom ind og løftede holdet, efter vi var blevet reduceret til ti mand, siger Engstrøm.

I kampen mod FCM var det fremadrettetheden i spillet, der var afgørende for, at det blev en god oplevelse – og fremadrettethed er også noget, Kim Engstrøm vil se fra Striberne igen lørdag.

- Hvis det skal blive en succes mod AaB, så skal vi lykkes med vores høje og aggressive pres. Vi skal lykkes med vores godt spil med bolden, så vi kan få sat vores dygtige, offensive individualister i scene. Sidst, men absolut ikke mindst, skal vi fungere som hold gennem samtlige 90 minutter. Det er det vigtigste. Det er, når vi præsterer som et hold, vi har bedst mulighed for at opnå succes.

Kampen mellem OB og AaB spilles lørdag 12.30 på bane 2 i Ådalen, og der er desværre ikke adgang for tilskuere grundet COVID-19.

Annonce