Manglende skarphed kostede mod Haderslev
Nyt fra U15

Manglende skarphed kostede mod Haderslev

11 okt 2018

OB var dårlige i første halvleg, men der var chancer nok til at komme tilbage i løbet af anden halvleg.

U15 Drenge Turneringskamp,
Søndag den 7. oktober, Kunstgræsbanen i Ådalen
OB - Haderslev 2-3 (1-3)
3. min. 1-0 Tobias Jensen (assist Oliver Roche)
5. min. 1-1
12. min. 1-2
20. min. 1-3
45. min. 2-3 Oliver Roche (assist Gustav Vinter)

Truppen:
Frederik Tao, Viktor Hansen, Marius Uhd, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Albert Kotsis, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Kristoffer Jørgensen, Emil Jessen, Magnus Nielsen, Law Tham Khuu

Kampens forløb:
OB startede som lyn og torden fra første minut og fik hurtigt belønning for deres energiske start da Oliver Roche stjal bolden i et højt pres, så Tobias Jensen kunne score åbningsmålet. Det blev desværre også startskuddet for udeholdet, der satte deres eget pres i gang, og fem minutter senere kunne OB så smage deres egen medicin, da sønderjyderne udnyttede en fejl i værternes opspil til at udligne. Herfra så hjemmeholdet hårdt ramt ud i resten af halvlegen, hvor gæsterne lagde et godt pres og kunne have scoret endnu flere i det følgende kvarters tid, end de to mål det blev til.

OB fik lukket mere af til sidst i første halvleg, inden pausen blev vendepunktet, hvor striberne endelig fik sat sig på kampen i anden halvleg. Striberne fandt dog aldrig den sidste skarphed, der skulle til for at udligne eller for den sags skyld vinde kampen, selvom der var rigeligt med muligheder halvlegen igennem.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det var en supergod kamp mod et fedt match i form af Haderslevs årgang 2004, som vi har stor respekt for. Måske havde vi i løbet af kampen lidt for stor respekt for deres fysik - eller for lidt respekt for dem, efter vi kom tidligt foran. Under alle omstændigheder er jeg sikker på, det var en kamp, vi lærte meget af, som jeg håber, vi kan tage med videre.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik