Annonce
Annonce
Marcher med Blok B til Veteran Match
3F Superliga

Marcher med Blok B til Veteran Match

09 sep 2022
Annonce

I morgen får vi besøg fra hovedstaden, når F.C. København kl. 19.00 gæster os på Nature Energy Park, og ligesom sidste år står Blok B i spidsen for Prematch og Fanmarch fra Munke Mose inden kampen.

Annonce

Når vi i morgen får besøg af F. C. København på Nature Energy Park, er det med masser fest og spas i Albani Fanzone, da vi der venter Happy Hour, DJ og pop-up frisør i Albani Fanzone allerede fra kl. 17.00.

Lørdag venter et brag af en sand fodboldfest, hvor en DJ vil tage godt imod alle de festglade striber i Albani Fanzone, som kan komme tidligt på stadion til Happy Hour på Odense Pilsner og Odense Classic fra kl. 17.00 – 18.00.

Prematch og Fanmarch med Blok B
Men allerede inden vi åbner portene til fredagsbraget kl. 17.00, har du mulighed for at starte festlighederne, da Blok B inviterer til Prematch og efterfølgende Fanmarch fra Munke Mose.

Kl. 15.00 starter festlighederne i byens centrum, hvor der er mulighed for at spille beer-pong og andet sjov og spas, inden turen går mod stadion kl. 16.30. Så tag dine stribede venner under armen, og vær med når det stribede fodboldfællesskab varmer op til kampen.

Du kan læse mere om Blok B’s Prematch og Fanmarch her!

Vi hylder de danske soldaterveteraner
Kampen mod F. C. København danner samtidigt ramme for dette års Veteran Match, hvor vi hylder danske krigsveteraner. Her vil en række fynske soldaterveteraner være inviteret til kampen, ligesom vi vil hylde veteranerne med en speciallavet kamptrøje, som efterfølgende bortauktioneres på Odendo.dk.

De indsamlede beløb fra trøjeauktionen går ubeskåret til fordel for Danmarks Idrætsforbund Soldaterprojekts træningsfællesskaber for krigsveteraner rundt omkring i Danmark. Fælles for disse er, at det er tænkt som et rehabiliterende og inkluderende frirum for veteraner, hvor de kan dyrke en idrætsgren med ligesindede.

Vi glæder os til at se jer i morgen til et vaskeægte fodboldbrag, når vi lørdag kl. 19.00 møder F.C. Køenhavn hjemme på Nature Energy Park. Du sikrer dig din billet her!  

Efter kampen kan du fortsætte festen til Generator Festival, hvor du kan sikre dig adgang til lørdagens sidste koncerter med Suspekt, Emil Lange og Faustix for bare kr. 100,- hvis du viser din kampbillet eller dit sæsonkort i billetvognen ved Generator.

Annonce