Marco Lund: Dejligt at se fansene igen
3F Superliga

Marco Lund: Dejligt at se fansene igen

13 sep 2020

Marco Lund kom ind til en hektisk kamp og var med til at forsvare vores føring hjem, så vi fik en fantastisk start på sæsonen med en sejr mod FCK.

I dag tog vi første spadestik til en forhåbentligt god sæson, da vi slog F.C. København på hjemmebane. En 3-2’er blev kæmpet hjem, og det var Marco Lund en stor del af, da han blev skiftet ind efter godt en times spil.
- Det er en lidt hektisk kamp, jeg kommer ind til. Vi har spillet en virkelig god første halvleg, og så får de et pis'mål. Jakob vurderer så, at der skal stabiliseres yderligere. De skifter tre i pausen, så de bringer lidt flere offensive spillere ind, og så er det vel egentlig naturligt nok, at man sætter en ekstra forsvarsspiller ind for at prøve at vinde dueller og afvise andenbolde, sagde klippen og konkluderede:
- Alt i alt en hektisk kamp, som er lidt nervøs til sidst. Det bølger lidt frem og tilbage i anden halvleg.

Gæsterne reducerede også til 2-3 kort efter deres første mål, og det gjorde afslutningen lidt for spændende, mener vores bomstærke nummer 24.
- Man ville lyve, hvis man stod her og siger, at man ikke synes, det var lige tidligt nok, at den anden scoring kom. Men kæmpe ros til os selv. Hvor det i mange kampe sidste år ikke gik vores vej i forhold til de der små ting, så gik det mere vores vej i dag, og vi fik holdt den 3-2-føring. Det var en perfekt start på en svær sæson. Det er dejligt.

Sidste års sæsonåbner sluttede med det omvendte resultat mod FCK, og det var en kæmpe forløsning, men nu skal vi ikke hvile på laurbærrene. Vi skal se fremad.
- Vi var uheldige sidste år. I år vinder vi 3-2. Vi skal udbygge den her gode start og fortsætte takterne. Det er skønt at starte sådan her ud og få kickstartet os selv og Odense. Selvom der er nogle restriktioner, så summer det alligevel på stadion i dag, så det var dejligt at se fansene igen. Jeg tror også, at de kan lægge sig til at sove stille og roligt i nat med en 3-2-sejr hjemme mod FCK.