Annonce
Annonce
Masser af landsholdssejre for OB-spillere
Landshold

Masser af landsholdssejre for OB-spillere

14 okt 2020
Annonce

Oliver Christensen, Sveinn Aron Gudjohnsen og Daniel Obbekjær har alle tre brugt landsholdspausen på at vinde med landsholdet. Sayouba Mandé tog plads på bænken i ivoriansk nederlag.

Annonce

Oliver Christensen har været på Malta med det danske U21-landshold, hvor Danmark vandt 3-1. Derudover har ”OC” og resten af de danske drenge også spillet en enkelt kamp hjemme i Aalborg, hvor de tirsdag aften vandt 2-1 over Finland. De to sejre var nok til, at kvalifikationen til sommerens U21 EM-slutrunde kom i hus.

Sveinn Aron Gudjohnsen har også været afsted for at spille kvalifikationskampe til den selvsamme EM-slutrunde. Første kamp for Islands unge drenge skulle have været mod Italien, men den blev udsat, fordi en/flere fra den italienske delegation blev testet positiv for coronavirus.

Derfor har de kun spillet en enkelt kvalifikationskamp. Det gjorde de tirsdag aften, hvor de mødte Luxembourg på udebane. Island vandt kampen med 2-0, og Sveinn Aron Gudjohnsen scorede til 2-0.

Sejren gør, at Gudjohnsen og resten af gutterne fortsat er med i kampen om en EM-billet. De er nummer fire i puljen, men Island har blot et enkelt point op til Italien, der sidder på førstepladsen, inden de sidste tre kvalifikationskampe.

Sayouba Mandé har været afsted med Elfenbenskystens A-landshold, der spillede træningskamp mod Japan. Mandé sad på bænken i hele kampen, og derfra kunne han se Japan vinde 1-0.

Daniel Obbekjær har været i Polen med det danske U19-landshold. Her stod den på træningskamp, og Danmark vandt med 3-1. Obbekjær spillede de sidste 15 minutter af kampen, hvor Robin Østrøm fra vores U19-hold i øvrigt fik sin landsholdsdebut. Der var planlagt endnu en træningskamp mod Polen, men coronavirus satte en stopper for kampen, da en fra den polske landsholdslejr blev testet positiv.

Stort tillykke til drengene med sejrene, og særligt stort tillykke til ”OC” og resten af det danske U21-landshold med kvalifikationen til U21 EM.

Annonce