Annonce
Annonce
Masser af striber i landsholdsaktion
Landshold

Masser af striber i landsholdsaktion

28 sep 2022
Annonce

I løbet af landsholdspausen har vi haft en række striber i kamp for deres landshold, hvor odenseanere har været med til at besejre eksotiske modstandere som Venezuela, New Zealand og Comorerne, mens yngre striber både bar anførerbind og fik scoret i landsholdstrøjen.

Annonce

Vores australske venstreback, Joel King, var rejst om på den anden side af kloden for at spille to træningskampe mod naboerne fra New Zealand, og det gjorde australierne med stor succes, da modstanderne blev besejret i de to opgør, hvor Joel King først blev indskiftet i sidste uges 1-0-sejr, mens han var i startopstillingen, da Australien søndag vandt med 2-0.

Issam Jebali rejste ikke helt så langt, da han var afsted med det tunesiske landshold. Vores tunesiske troldmand var således med i 1-0-sejren over Comorerne, der i sidste uge blev besejret i Frankrig, mens han ikke kom i kamp i Tunesiens efterfølgende træningskamp mod Brasilien.

Vores islandske kriger, Aron Elís Thrándarson, var i kamp mod Venezuela torsdag, og her kom den stribede midtbanespiller på banen i anden halvleg, og han var således med i 1-0-sejren, da det afgørende mål blev scoret i kampens sidste minutter.

Unge striber i landsholdstrøjer

På det danske U19-landshold var både Charly Nouck Horneman og Magnus Nielsen i aktion, og her gjorde begge striber sig godt bemærket. Magnus Nielsen var således i startopstillingen, og Charly Nouck Horneman fik sin landsholdsdebut, da Georgien blev besejret med 3-1. Senere scorede Charly Nouck Horneman også sit første landsholdsmål, da han var i startopstillingen mod Montenegro. I U19-landsholdets sidste kamp måtte de se sig besejret af England.

U18-landsholdet besejrede lørdag det norske landshold med 2-0, og her startede Elias Hansborg-Sørensen på banen, mens Markus Jensen senere blev skiftet ind. I gårsdagens kamp mod Sverige var Marcus McCoy og Markus Jensen i startopstillingen, og her endte træningskampen i ordinærtid 1-1, og den skulle efterfølgende afgøres på straffespark, hvor Danmark vandt.

Tobias Slotsager og Nikolaj Juul-Sandberg var begge i aktion for det danske U17-landshold, der over to træningskampe besejrede Østrig. I det første opgør vandt Danmark med 4-2, og her startede begge striber på banen sammen med den tidligere OB’er, Tobias Lund Jensen, mens Tobias Slotsager også bar anførerbindet. I den anden træningskamp tre dage efter, var der roteret i startopstillingen, så de to striber startede på bænken, men blev siden indskiftet i 2-0-sejren.

Annonce