Annonce
Annonce
Max Andersen på treårig kontrakt
Akademi, Nyt fra U15

Max Andersen på treårig kontrakt

19 feb 2021
Annonce

Der er mange talentfulde spillere på Odense Boldklub Akademi, og i dag har vi skrevet kontrakt med endnu en, så Max Andersen forbliver Stribet i de næste tre år.

Annonce

Vi har i dag skrevet en treårig kontrakt med Max Andersen fra vores U15-mandskab, og det er noget, der glæder Tonny Hermansen, som er teknisk chef på Odense Boldklub Akademi.

- Max er en kanon dygtig fodboldspiller, der startede med at spille fodbold i Ryslinge Boldklub, som er en af vores samarbejdsklubber i Øens Hold. Derefter tog han til S.f.B, hvor de har været vildt dygtige til at udvikle 2006-årgangen, inden han som U13-spiller kom ind til os, hvor vi er lykkes med at fortsætte hans udvikling som fodboldspiller.

- Max er en central midtbanespiller med en særdeles veludviklet spilforståelse og nogle store kompetencer på bolden. Han er altid hårdtarbejdende, uanset om det gælder træning eller kamp. Han er en interessant midtbanespiller, fordi han er dygtig felt-til-felt, og han har kompetencerne til at kunne gøre sig gældende på både 6’er- og 8’er-positionen. Derudover har han en sjælden, men rigtig vigtig egenskab, som er, at han har en evne og villighed til at lave de dybe løb – også selvom han ikke nødvendigvis får bolden, hver gang han løber dybt.

- Vi har lagt en plan for, hvad det er, vi sammen skal forbedre i hans spil, så han kan blive klar til at spille fodbold på næste hylde, som i første omgang er i U17-Ligaen for hans vedkommende. Lykkes vi med den udviklingsplan, som vi har lagt sammen med Max, så er han helt afgjort en spiller, der har, hvad der skal til for at udvikle sig, så han på sigt kan blive førsteholdsspiller her i klubben, siger Tonny Hermansen.

Som ung, fynsk, fodboldspiller må det være noget af det største at skrive kontrakt med OB på sin 15-års fødselsdag, og det er også rigtig stort for Max Andersen, der fejrer sin fødselsdag med en kontraktunderskrivelse i Ådalen.

- Jeg har holdt med OB, siden jeg var helt lille, så det er stort at skrive kontrakt med OB, og det er noget, jeg har kæmpet rigtig hårdt for. Jeg trives her i OB, og jeg mener, man skal trives, for at man kan udvikle sig på den bedst mulige måde. Udviklingsmiljøet er fantastisk i klubben, og jeg har udviklet mig helt vildt meget i klubben. Der er nogle gode trænere på Akademiet, som er rigtig gode på træningsbanen, men som også er gode til at evaluere både kampe og træningspas med os; så vi får så meget som muligt ud af dem. Så jeg er helt sikker på, at OB er det rigtige sted for mig, så jeg kan fortsætte min udvikling.

- Jeg vil beskrive mig selv som en teknisk dygtig midtbanespiller, der kan noget både offensivt og defensivt. Jeg synes selv, jeg har et godt pasningsspil og nogle gode sparkeformer. Jeg er god i mine defensive dueller, og jeg kan rigtig godt lide at erobre bolden højt oppe på banen for så at spille mine medspillere fri eller selv forsøge at score, siger Max Andersen.

Stort tillykke til Max Andersen, S.f.B, Ryslinge Boldklub og alle på Odense Boldklub Akademi.

Annonce