Annonce
Annonce
Max Fenger forlænger til sommeren 2025
Førsteholdet

Max Fenger forlænger til sommeren 2025

30 dec 2021
Annonce

Vi har i dag forlænget kontrakten med Max Fenger, så vi nu har en kontrakt med vores 20-årige angriber, der løber frem til sommeren 2025.

Annonce

49 gange har Max Fenger trukket den stribede trøje over hovedet, og nu ser det ud til, at det bliver til mange flere kampe som OB-spiller. Vi er nemlig blevet enige om en treårig forlængelse af kontrakten, der stod til at udløbe sommeren 2022, og det er noget, der glæder sportschef Michael Hemmingsen.

- Max er en ung, spændende og dygtig spiller, som vi håber og tror på kan blive endnu dygtigere. Han har allerede udviklet sig meget, siden han kom til klubben som ungdomsspiller, og han har i sin tid som senior fortsat med at udvikle sig. Han er ung, men han er alligevel vigtig for vores kultur, fordi han altid går forrest, når det kommer til at arbejde hårdt – både til træning og i kamp, siger Michael Hemmingsen og fortsætter:

- I vores strategi bestræber vi os på, at vi selv kan udvikle spillere til vores førstehold. Så at vi i dag skriver en lang kontrakt med Max, der kommer fra vores Akademi, er rigtig glædeligt. Max er kun 20 år gammel, og han nærmer sig allerede 50 førsteholdskampe. At vi kan lave en kontrakt frem til 2025, gør, at der er en ro i forhold til, at vi sammen med ham kan udvikle ham så godt som muligt. Derudover er der masser af tid, hvor han kan score mål for os, ligesom der med en treårig forlængelse også opstår muligheder for, at han i fremtiden kan blive solgt til en udenlandsk klub, siger Michael Hemmingsen.

Max Fenger er også glad for, at han netop har forlænget sin aftale med Odense Boldklub.

- OB har haft en vigtig rolle i min fodboldkarriere. Jeg kom hertil fra FC Roskilde, og jeg kan huske, at jeg dengang var meget i tvivl om, om jeg skulle flytte til Fyn som 17-årig, eller om jeg skulle fortsætte i Roskilde. Jeg endte med at tage til OB, og jeg er rigtig glad for mit valg. Jeg havde en god tid på Akademiet, og i slutningen af min U19-tid fik jeg debut på førsteholdet, som jeg nu er en del af. Så OB er den klub, jeg har spillet mine første seniorkampe for, og OB er blevet en klub, der betyder meget for mig.

-  Jeg ser muligheder for, at jeg kan udvikle mig endnu mere i OB ved at få en masse spilleminutter. Som fodboldspiller drømmer man altid om at spille for det bedst mulige hold, og i OB er det en del af strategien at udvikle spillere fra eget akademi, der kan sælges til udlandet. Først handler det dog om OB, og det er her, jeg skal præstere, hvis jeg i fremtiden skal op på en endnu højere hylde. Så jeg glæder mig til forårssæsonen, hvor jeg skal jagte spilletid, og hvor vi som hold skal jagte en plads i Mesterskabsspillet og en plads i pokalfinalen, siger Max Fenger.

Max Fenger har spillet 49 kampe og scoret 9 mål i den stribede trøje, og han har netop forlænget sin kontrakt, så den løber frem til sommeren 2025.

Annonce