Max

24.10.2021 14:45

Med en flot kulisse fra de medrejsende OB-fans, tog vi et point med hjem fra Silkeborg, da indskiftede Max Fenger udlignede i kampens sidste minutter.

Silkeborg IF:
André Callisir (46.), Sebastian Jørgensen (80.), Oliver Sonne (90+2.)
Ingen

Tilskuertal: 3.662

Dommer: Sandi Putros

OB havde inviteret sine frivillige hjælpere med på gratis bustur og fri éntre til eftermiddagens kamp i Silkeborg. Det havde mange benyttet sig af, hvor både frivillige og andre medrejsende OB-fans skabte en flot kulisse i udebaneafsnittet.

OB startede kampen med et lille overtag på bolden. Dog kom silkeborgenserne hurtigt ind i kampen igen, hvor kunstgræsset bød op til hurtig fodbold langs jorden. Det udnyttede Silkeborgs Robert Gojani, da han afprøvede Hans Christian Bernats kundskaber, men målmanden fra Morud diskede op med en sikker redning.

Efter godt en halv times spille måtte OB-forsvaret på den igen. I et Silkeborg opspil på højrekanten fandt Rasmus Carstensen den tidligere OB-angriber, Nicklas Helenius, der dog ikke fik træf på bolden, hans afslutning fik forbi OB-målet.

Begge hold havde læst godt på lektien, og første halvleg var således ikke rig på chancer. Det lykkedes for odenseanerne at få fremtvunget et hjørnespark, som Emmanuel Sabbi desværre headede forbi målet, og dermed sluttede første halvleg uden scoringer.

Anden halvleg var ikke ret gammel da Silkeborg på imponerende vis bragte sig foran, da et par førstegangsafleveringer endte ved Nicolai Vallys, som sparkede bolden i mål. Nicklas Helenius forstyrrede dog udsynet for Hans Christian Bernat, og målet blev annulleret for offside.

Spillet bølgede frem og tilbage, hvor både OB og Silkeborg skabte mange chancer i begge ender. Desværre for OB blev det Silkeborg IF, der trak det længste strå. Med et kvarter tilbage af kampen stak Sebastian Jørgensen af på en friløber, og med to træk ind i OB-feltet sparkede han bolden ind bag Hans Christian Bernat til 1-0.

Til stor jubel for de mange medrejsende fynboer fik Max Fenger dog udlignet efter klumpspil i hjemmeholdets straffesparksfelt. Dommerene vurderede dog, at Mart Lieder vristede bolden ud af hænderne på målmanden, og scoringern blev annulleret.

Kort tid efter var heldet dog med os, da Emmanuel Sabbi slog et præcist indlæg til Max Fenger, der med et flot hovedstød headede bolden i mål til kampens slutresultat 1-1.

Nicolai Larsen – Rasmus Carstensen, Tobias Salquist, Oliver Sonne, André Calisir – Stefan Thórdarson (Anders Klynge 44.), Mark Brink, Robert Gojani (Andreas Oggesen 77.) – Sebastian Jørgensen (Nicklas Røjkjær 88.), Nicolai Valleys – Nicklas Helenius
Bænken: Nicklas Røjkjær, Gustav Marcussen, Anders Klynge, Andreas Oggesen, Alexander Busch, Frederik Carstensen, Aske Leth Andresen

Hans Christian Bernat – Jørgen Skjelvik, Alexander Juel Andersen, Jeppe Tverskov, Nicholas Mickelson – Jens Jakob Thomasen, Aron Elís Thrandarson (Jakob Breum 88.) – Mads Frøkjær-Jensen (Max Fenger 70.) – Emmanuel Sabbi, Troels Kløve (Moses Opondo 75.) - Bashkim Kadrii (Mart Lieder 70.)
Bænken: Sayouba Mandé, Kasper Larsen, Mart Lieder, Moses Opondo, Robin Østrøm, Jakob Breum, Max Fenger