Annonce
Annonce
Medlemmer af OB Junior går på banen med superligaspillerne
OB Junior

Medlemmer af OB Junior går på banen med superligaspillerne

16 jan 2020
Annonce

Som medlem af OB Junior har du nu chancen for at gå på banen med OB's superligaspillere.

Annonce

Som kampmaskot kommer du helt tæt på stjernerne fra 3F Superligaen, og du er med til at afgøre lodtrækningen sammen med de to holds anførere. Derudover vil du blive præsenteret af speakeren på stadion – og din familie kommer selvfølgelig gratis med på stadion.

Hvordan bliver du maskot?
Vejen til at kunne løbe ind på stadion og endda komme i fjernsynet er ganske enkel. Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til ob@ob.dk hvor du fortæller, hvorfor du drømmer om at løbe ind på banen med OB's anfører. Derudover skal der i mailen være et telefonnummer til dine forældre. Husk, at du skal være medlem af OB Junior for at komme i betragtning som kampmaskot.

Hvad skal du lave som maskot?
At være maskot er en helt speciel oplevelse, som meget få OB-fans får lov at opleve. Du kommer helt tæt på OB-spillerne, og du får endda lov til at løbe på banen med OB’s anfører.

Man skal møde på stadion en time før kampstart, hvorefter man går ned til OB's udskiftningsboks og ser de to hold varme op. Senere får man taget et billede med Victor, inden man løber på banen med spillerne, mens hele stadion hepper på dig og OB.

Vi glæder os til at læse jeres mails og finde maskotterne til vores kommende hjemmekampe på Nature Energy Park.

Har du endnu ikke sikret dig dit OB Junior-sæsonkort, er det heldigvis stadig muligt via dette link.

Annonce