Annonce
Annonce
Meneta rykker julefrokosten hjem til medarbejderne
Business

Meneta rykker julefrokosten hjem til medarbejderne

24 nov 2020
Annonce

Da det i år ikke er muligt at samles til en traditionel firmajulefrokost, har vores samarbejdspartner Meneta tænkt ud af boksen og bestilt Smag&Smils julebox til deres medarbejdere.

Annonce

Julefrokosten er ofte et højdepunkt på året, der er med til at styrke sammenholdet i teamet, men hvad gør man, når den klassiske julefrokost med buffet, samvær, underholdning og DJ ikke er en mulighed i denne tid?

Hos vores samarbejdspartner Meneta har de valgt at tænke ud af boksen og udnytte sponsoratet i klubben.

Det har været en fast tradition for Meneta at holde julefrokost i vores inspirerende omgivelser på Nature Energy Park. I år er forudsætningerne dog en anelse anderledes, end vi er vant til, og derfor har Meneta valgt at give deres medarbejdere mulighed for at tage juleboxen fra Smag&Smil med hjem i trygge rammer.

Juleboxen vil blive udleveret til de godt 250 medarbejdere, der efterfølgende kan nyde indholdet af boxen i deres eget hjem. På den måde er Meneta med til at synliggøre medarbejdernes betydning og holde fast i en vigtig tradition, som betyder meget for medarbejderne. På samme vis har Meneta valgt at skabe sammenhold på trods af afstanden ved at udlodde den klassiske mandelgave til årets bedste juleselfie fra hjemmejulefrokosten.

Skulle du også være interesserede i at tilbyde den lækre julebox til medarbejderne i din virksomhed, er du også velkommen til at kontakte os på vip@ose.dk.

Annonce