Annonce
Annonce
Mere end 700 stribede fans har sikret sig billet i Randers
Sydbank Pokalen

Mere end 700 stribede fans har sikret sig billet i Randers

02 dec 2021
Annonce

Mere end 700 OB-fans har allerede nu sikret sig billet til udebaneafsnittet på søndag, men der er plads til endnu flere til den vigtige pokalkvartfinale, hvor billetten til stadion er gratis.

Annonce

Pokalturneringen er magisk. Det er den korteste vej til Europa, det er en mulighed for at spille den største enkeltstående kamp i Danmark, og det er fodbold, hvor vinderen er sikret deltagelse i europæisk fodbold i den kommende sæson. Vi nærmer os den sidste del af turneringen, og lige nu er der kun otte hold tilbage i turneringen. Det vil sige, at den står på kvartfinale, når vi søndag kl. 18.00 møder Randers FC.

I år skal kvartfinalen afgøres over to kampe, og første kamp er på udebane mod sidste sæsons pokalvindere søndag aften klokken 18.00. Her er der noget, der tyder på, at spillerne får maksimal opbakning fra tribunen.

Gratis billet til stadion
Som nævnt har mange OB-fans sikret sig billet til kampen, og det kan man gøre fuldstændig gratis på Randers FC’s hjemmeside. Det kan dog være en god idé at sikre sig billet til kampen, inden man starter bilen og kører til Randers, da der er under 300 billetter tilbage i udebaneafsnittet.

Tryk her for at hente din gratis billet til søndagens pokalkamp i Randers.

Vi nærmer os fire fyldte fanbusser fra De Stribede og Blok B til søndagens spændende kvartfinale i Sydbank Pokalen, der kører fra Odense mod Randers søndag eftermiddag.

Vores officielle fanklub, De Stribede, og fanfællesskabet, Blok B sender begge busser afsted til Randers, og prisen er ens. Du kan læse mere om busturen med Blok B her, mens du kan læse mere om turen med De Stribede her.

Tager du ikke med fanbussen, så er det selvfølgelig også en mulighed at køre selv, og det tyder det på, at mange vælger at gøre. Mere end 700 OB-fans har nemlig sikret sig billet til søndagens kvartfinale, der er den første af to kvartfinaler mod Randers FC.

Det hele skal afgøres i Odense
Kampen i Randers er den første af to kvartfinaler mellem os og Randers FC. Søndag den 12. december kl. 18.30 skal det hele afgøres, og det skal det på Nature Energy Park.

Der er altså lagt op til en kamp med masser af spænding, når vi spiller sidste kamp i 2021. Til den kamp er alle vores sæsonkortholdere allerede sikret adgang. Hvis du ikke har sæsonkort til vores kampe, så kan du købe billet til returopgøret i vores online billetsalg, som du finder her.

Annonce