Annonce
Annonce
- Mere end noget andet ønsker vi at give dem noget tilbage
3F Superliga

- Mere end noget andet ønsker vi at give dem noget tilbage

21 aug 2022
Annonce

Til dagens træning var det fynske fodboldfælleskab mødt op for at vise deres støtte inden morgendagens hjemmebane kamp mod AC Horsens kl. 19.00.

Annonce

Til dagens træning var det stribede fællesskab mødt op for at sende spillerne godt ind på banen i morgen, når vi spiller mod AC Horsens på Nature Energy Park, og det var Max Fenger og spillerne meget glade for:

- Det var ekstremt fedt, at de kom forbi træningen og viste deres støtte. Vi har haft en svær start på sæsonen, og vi har ikke givet dem noget at juble over. Mere end noget andet ønsker vi at give dem noget tilbage, for det de leverer.

AC Horsens har haft en flot start på sæsonen, og derfor er det ikke en modstander, som man skal se for let på.

- Det bliver en kamp mod et velspillende Horsens-hold, som har fået en rigtig flot start på sæsonen. Vi har noget, som vi skal bevise, siger Max Fenger.

Ifølge Max bliver det en fysisk hård kamp, hvor der skal styr på duelspillet, samtidig med at vi skal vise et mere offensivt udtryk.

- Jeg tror det bliver en kamp med en masse dueller, som vi skal vinde hver gang. Derudover synes jeg, at det er vigtigt, at vi ikke går på kompromis med det offensive for at få styr på det defensive. Det skal hænge sammen, så vi kan komme frem til afslutninger, siger Max.

- Hvis man forsvarer med et fremadrettet mindset, så skulle det give os nogle flere chancer.

Skal du være med i det stribede fællesskab på lægterne i morgen, så kan du sikre dig billet til kampen mod AC Horsens kl. 19.00 her!

Annonce