Annonce
Annonce
Michelsen: Det er ikke forbi endnu
3F Superliga

Michelsen: Det er ikke forbi endnu

26 jun 2020
Annonce

Selvom OB ligger godt til i Pulje 2 vil cheftræner Jakob Michelsen se hårdt arbejde og fuld fokus på de sidste tre kampe.

Annonce

Efter tre sejre i de sidste fire kampe og den første sejr i Lyngby i 12 år har OB sikret sig en fin position i vores pulje, inden det går løs med de sidste tre kampe mod Lyngby Boldklub, SønderjyskE og Silkeborg IF.

Men der er ingen grund til at hvile på laurbærrene, mener cheftræner Jakob Michelsen:

- Lige så vel som vi ikke skal grave os ned efter en dårlig kamp, så skal vi ikke gå og juble efter et par sejre. Vi skal evaluere på hver kamp og egentlig nulstille, så vi er klar til en ny opgave. Selvom vi ligger godt i puljen, så er det ikke forbi endnu, og vi skal altså ud og jagte point, siger han.

Mandag venter Lyngby Boldklub igen efter sejren på 2-1 i det nordsjællandske for fem dage siden, og selvom vi på papiret står bedst, så bliver det en hård opgave:

- Alle kampe i 3F superligaen er tætte. Jeg synes, at jeg har oplevet, at når man vender turneringen og skal spille mod samme modstander igen, så er det lidt specielt. Det bliver interessant, om der bliver lavet om, om man holder fast og hvem, der har lært mest. Alle kampe er lige, så der venter en ny spændende kamp mod Lyngby, hvor vi skal være fokuserede og holde fast i vores gode spil, slutter han.

Kampen spilles mandag d. 29/6 kl. 19 på Nature Energy Park. Der må komme 500 ind, og der er for længst udsolgt. Har du ikke billet, kan du følge kampen på vores live-Twitter OdenseBK_LIVE, se den på TV3 Sport/Viaplay eller høre den i ”LIGA” på P3.

Annonce