Michelsen om sidste test
Nyt fra OB

Michelsen om sidste test

09 jul 2018

Med den femte testsejr af ligeså mange mulige, er truppen klar til sæsonstart.

Med bare seks dage til OB’s Superligapremiere ude mod Vendsyssel var holdet i aktion for sidste gang i opstarten, da Hvidovre IF mandag eftermiddag var på besøg på Nature Energy Park. Kampen var OB’s femte træningskamp i opstarten, og det blev også til den femte sejr, da gæsterne blev sendt hjem med et 3-0 nederlag.

- Vi har set kampen mod Roskilde og kampen mod Hvidovre som to kampe, der hang sammen, på den måde at vi ville have flest muligt i kamp i 90 minutter. Det har været en af prioriteterne, så alle er bedst muligt gearet til Superligaen begynder. Derfor var der også en del ændringer i opstillingen i dag, og hvordan startopstillingen bliver på søndag, det er man meget velkommen til at gisne om, siger cheftræner Jakob Michelsen, der dog ikke afslører, hvor tæt han er på sin foretrukne start 11’er.

- Men selvom vi vinder den femte sejr af ligeså mange mulige, så giver vi for mange chancer væk i dag. De fleste af de muligheder, Hvidovre har, det er nogle vi selv giver dem, og det er den slags, der nok vil blive udnyttet når turneringen er i gang. Men samtidig glæder vi os selvfølgelig over, at vi skaber en del chancer og scorer tre mål, og at vi har alle andre end Marco Lund fri af skader, siger Jakob Michelsen, der måtte se Jeppe Tverskov lade sig udskifte af dagens kamp. Det var dog kun for forsigtighedens skyld, og for ikke at tage unødige chancer, da Tverskov mærkede små-problemer undervejs.

Opstartsprogrammet har været planlagt efter, at modstanden skulle svare til de steps, OB selv var på undervejs. Først et møde med TPI efter en hård opstartsuge, dernæst to kampe mod hold fra den svenske liga, og tilsidst to kampe mod danske 1. Divisionshold.

- Vi valgte bevidst at møde de to svenske hold, da de var tæt på sæsonstart i Sverige, og dernæst to 1. Divisionshold, der har en masse fysik, for det møder vi også i de første kampe i Superligaen. Så vi står nu med en trup, hvor stort set alle har spillet 90 minutter enten i fredags eller i mandags, så vi føler og godt forberedt, slutter Jakob Michelsen.

OB indleder Superligaen søndag kl. 14 ude mod Vendsyssel, mens første hjemmekamp er søndag den 22. juli, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Odense kl. 14.