Annonce
Annonce
Michelsen savnede aggressivitet
Nyt fra OB

Michelsen savnede aggressivitet

06 jul 2018
Annonce

Fjerde sejr på stribe kom i hus fredag, men cheftræneren var alligevel ikke helt begejstret.

Annonce

OB spillede fredag eftermiddag den fjerde af sommerens træningskampe, og det blev til endnu en sejr. Denne gang var det FC Roskilde, der blev besejret, og det skete med cifrene 4-2. Trods sejren var det dog ikke en udelt begejstret cheftræner Jakob Michelsen, der evaluerede opgøret.

- I forhold til de to seneste testkampe, så var vi ikke oppe på samme niveau i dag. Og det selvom vi vandt 4-2, for jeg synes, at vi skaber rigtig mange målchancer med fire scoringer til følge, men vi forærer også to mål væk og spiller generelt for langsomt, siger Jakob Michelsen og fortsætter:

- Når Superligaen starter, så er resultaterne det ultimative, men i testkampe skal man også kigge på præstationerne, og der var vi bedre mod Kalmar og Östersund, så det irriterer mig, at vi ikke havde fart nok i spillet, ikke var aggressive nok og ikke spillede nok fremad. Mange af de ting, vi har arbejdet med i opstarten, lykkedes vi ikke så godt med i dag som i de seneste kampe, og derfor skal vi bruge dette som en reminder om, at vi kun lige er begyndt at forandre nogle ting i vores spil, og at tingene ikke kommer af sig selv.

Med 10 dage til premierekampen ude mod Vendsyssel, har præstationen mod Roskilde dog ikke gjort Jakob Michelsen bekymret.

- Det er dejligt at vinde og score fire mål og se mange spillere i kamp i 90 minutter. Efter en hård opstart er det altid lidt specielt at spille 90 minutter for første gang i sommervarmen, og det er mange spillere kommet forbi nu. Samtidig skal vi huske, at forskellen på 1. Division og Superligaen ikke er ret stor, hvilket man også så i playoffkampene tidligere på sommeren. Vi spiller mod et godt Roskilde-hold med en del superligaerfaring, men jeg havde stadig forventet mere af præstationen, der understregede, at tingene ikke kommer af sig selv. Nu har vi en testkamp tilbage, og efter den handler det om at skabe friskhed i holdet og fintune op til premieren ude mod Vendsyssel. Og så skal vi selvfølgelig huske, at selv når opstarten er slut, og vi har spillet premierekampen, så er vi jo ikke færdige med at arbejde og med at udvikle os. Det skal vi hele tiden gøre, men der bliver selvfølgelig langt mere fokus på den enkelte kamp, når Superligaen begynder, slutter OB’s cheftræner.

Annonce