Michelsen: Skal bygge videre på de positive ting
Førsteholdet

Michelsen: Skal bygge videre på de positive ting

07 feb 2020

I morgen spiller vi den sidste træningskamp inden forårspremieren mod Brøndby, hvor AC Horsens venter.

Det kribler og krabler de helt rigtige steder, og det er jo fordi, at den første kamp i 3F Superligaen i dette årti venter lige rundt om hjørnet.

Søndag d. 16. februar går det løs mod Brøndby IF på Nature Energy Park, men inden da skal vi pudse formen af mod et andet hold klædt i gult.

AC Horsens lægger nemlig græs til en træningskamp i morgen på Bane 5 ved CASA Arena i det østjyske, og her skal vi fortsætte det gode arbejde fra træningslejren sydpå:

- Vi nærmer os første turneringskamp, så det er nu, vi skal bygge videre på de positive ting, vi så i Tyrkiet. Vi havde en rigtig god tur, og især kampen mod Rubin Kazan var en helstøbt indsats på et højt niveau. Nu skal vi lige vænne os til baner, som ikke er kunstgræs eller de tyrkiske golfgreens, men det bliver dejligt at komme i gang herhjemme mod en god modstander, siger cheftræner Jakob Michelsen om morgendagens opgør.

Følgende trup er udtaget:

27. Oliver Christensen
30. Sayouba Mandé

2. Oliver Lund
3. Alexander Juel
4. Ryan Laursen
5. Kasper Larsen
6. Jeppe Tverskov
7. Issam Jebali
10. Sander Svendsen
18. Kingsley Madu
19. Aron Élis Thrándarson
20. Jacob Barrett
23. Troels Kløve
24. Marco Lund,
29. Mads Frøkjær
41. Anders Klynge
42. Tarik Ibrahimagic
43. Max Fenger

Kampen spilles kl. 12 på Bane 5 ved CASA Arena på Langmarksvej 61, 8700 Horsens. Den streames ikke, men der er dog gratis adgang, hvis man skal på en lørdagstur til Østjylland.

Skal du på Nature Energy Park og se forårsbraget mod Brøndby IF d. 16. februar, kan du købe billet her.