Annonce
Annonce
Michelsen: Vi skal fortsætte de gode takter
Førsteholdet

Michelsen: Vi skal fortsætte de gode takter

25 jan 2021
Annonce

Tirsdag og onsdag spiller vi to træningskampe, hvor vi skal have alle mand i aktion og holde den gode stime ved lige.

Annonce

Solen smiler ned over Ådalen, og der er også god grund til at være glad, inden vi kaster os over to træningskampe på to dage mod henholdsvis Randers FC og HB Køge hjemme i Odense.

 Vi sluttede nemlig efteråret stærkt af og har haft to gode kampe i opstarten mod SønderjyskE og senest Esbjerg fB, som blev sendt hjem til den jyske vestkyst med 1-4 i håndbagagen.

Nu venter så de førnævnte kampe, og det er noget, som cheftræner Jakob Michelsen ser frem til:

- Vi skal give så mange spillere som muligt optimal spilletid i de to kampe. Vi prioriterer begge kampe, så det er en god mulighed for at se spillerne i aktion, inden det går løs i 3F Superligaen igen. Vi går ind i et forår med mange kampe, og vi starter ud med fire kampe på 10 dage. Heldigvis har vi en bred trup, så det skal nok blive spændende, siger han.

Opstarten har været kortere end normalt, men der har været god intensitet over hele linjen, beretter Michelsen:

- Der har været masser af godt humør på til træningen, og det har været en fornøjelse at være vidne til. Vi har spillet to fine træningskampe, hvor især den mod Esbjerg var på et højt niveau. Det er den samme gruppe spillere som i efteråret, hvor vi sluttede godt af, og vi skal fortsætte de gode takter. Jeg glæder mig i den grad til at komme i gang igen.

Træningskampene mod Randers FC og HB Køge spilles på OB Ringen kl. 13.00 begge dage, hvor der grundet COVID-19 restriktioner ikke må komme tilskuere. Pressen kan få adgang ved at skrive til ran@ob.dk.

Første turneringskamp bliver mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen onsdag d. 3. februar kl. 18.00 på Nature Energy Park.

Annonce